Semesterboenden i Alpen

Jämför 15 tillgängliga boenden, från 3 leverantörer
Alpen
När som helst
2 gäster

Populära faciliteter för semesterboenden Alpen

 • Internet (20)
 • Kök (17)
 • Trädgård (17)
 • Rökning ej tillåten (16)
 • TV (15)
 • Tvättmaskin (14)
 • Balkong/uteplats (13)
 • Parkering (13)
 • Diskmaskin (11)
 • Mikrovågsugn (8)
 • Grill (8)
 • Spjälsäng (5)

Lägenheter och Boende i Alperna

I de legendariska och ikoniska Alperna i Centraleuropa som sträcker sig och sträcker sig genom Frankrike, Italien, Schweiz, Liechtenstein, Tyskland, Österrike och Slovenien. Alperna är inte bara otroligt gamla och bildsköna (Sound of Music, någon?) och utgör en definierande karaktär för många av de vackraste platserna i världen. Alperna är först och främst en fantastisk plats för skidsport, vandring och bergsklättring, cykling och skärmflygning. Denna över 110 mil långa bergskedjan är ett fantastisk resmål året om. Res till Alperna för en oförglömlig semester med klar luft och skinande sol där vita bergstoppar möter gröna ängar. Under sommarmånaderna rekommenderas varmt att bila igenom Alperna för en oförglömlig upplevelse, bland annat Hochalpenstrasse har otroligt sceniska vyer som kan avnjutas från bilen.

Boende med HomeToGo

Alperna är något utöver det vanliga, så varför inte göra din vistelse här till något alldeles speciellt? Bo på ett boende med en av våra värdar, och du får uppleva en boendeform som skiljer sig från klassiska hotell och vandrarhem! HomeToGos koncept går ut på att en lokalinvånare svarar för login. Du står själv i direkt förmedling med din värd, som tar hand om dig och serverar dig frukost på sitt Bed and Breakfast om du väljer detta alternativ som boende.

Hyr en egen lägenhet i Sankt Moritz

Med HomeToGo kan du hyra en helt egen lägenhet för semestern. Det ger er total frihet, ni bestämmer alla tider själva och kan många gånger även laga mat själva. Ni hittar boendealternativ oavsett preferenser och prisklass. När ni bokar med HomeToGo kan ni alltid först kolla på bilder och läsa vad tidigare gäster har tyckt innan ni bokar. Vi gör allt för att ni ska hitta er ultimata lägenhet för semestern!

Apartments i Alperna

Ni kan välja att bo på ett Bed&Breakfast, i en egenapartment, eller kanske ett helt hus. Att ha en egen apartment ger er total frihet och det är helt och hållet ni själva som bestämmer om både frukosttid och hemkomsttid. Med HomeToGo kan du välja mellan ett stort antal fräscha och personliga apartments i Alperna. Redan hemifrån kan du titta på bilder och läsa vad tidigare gäster har tyckt om sitt boende. Boka sedan säkert online och börja planera en enastående semester redan idag

Vi jämför över 1000 leverantörer, inklusive:

Booking.com semesterboenden Alpen Novasol semesterboenden Alpen dansommer semesterboenden Alpen Airbnb semesterboenden Alpen TripAdvisor semesterboenden Alpen DanCenter semesterboenden Alpen Cofman.se semesterboenden Alpen HomeAway semesterboenden Alpen SOL OCH STRAND semesterboenden Alpen Interhome semesterboenden Alpen e-domizil semesterboenden Alpen Belvilla semesterboenden Alpen Holiday Home semesterboenden Alpen 9flats.com semesterboenden Alpen Inter Chalet semesterboenden Alpen Only-apartments semesterboenden Alpen Migoa semesterboenden Alpen

Semesterdestinationer nära Alpen

image-tag