Semesterboenden i Australien - HomeToGo base64Hash Semesterboenden i Australien - HomeToGo

Semesterboenden i Australien

Hitta 221 371 tillgängliga erbjudandenfrån 11 partners
Australien
När som helst
Personer

Välj det perfekta semesterboendet

Pris per natt
Upp till 500 kr
500 kr - 999 kr
Från 1 000 kr
Boendetyper
Lägenhet
Hus
Pensionat
Omdöme
4,5+
4+

Det bästa urvalet av semesterboenden i Australien

Spara upp till 64 %

Resort Yarra Glen
2 mars - 9 mars
-56%
3 806 kr
1 666 kr per natt
Resort ∙ 10 gäster ∙ 2 sovrum
4.3
”Mycket bra”
Yarra Glen, Yarra Ranges Shire, Australien
Gratis avbokning
Detaljer
Agoda
Se erbjudande
Se erbjudande
Betjänad lägenhet Noosa Heads
9 nov. - 16 nov.
-64%
4 651 kr
1 672 kr per natt
Betjänad lägenhet ∙ 127 gäster ∙ 3 sovrum
4.3
”Mycket bra”
Noosa Heads, Noosa Shire, Australien
Detaljer
Agoda
Se erbjudande
Se erbjudande

Topprankade semesterbostäder Australien

Några av våra erbjudanden med högsta användarbetyg

Lägenhet Hamilton Island
7 jan. - 14 jan.
2 817 kr per natt
Lägenhet ∙ 6 gäster ∙ 3 sovrum
5.0
”Utmärkt” (1 betyg)
Hamilton Island, Whitsunday, Australien
Gratis avbokning
Detaljer
TripAdvisor
Se erbjudande
Se erbjudande

Rekommenderade semesterboenden i Australien

Hyr hus och lägenheter i Australien från 579 kr per natt

Hus Rivervale
5 dec. - 12 dec.
1 598 kr per natt
Hus ∙ 8 gäster ∙ 4 sovrum
Rivervale, City of Belmont, Australien
Gratis avbokning
Detaljer
Agoda
Se erbjudande
Se erbjudande
Hus Cowes
4 maj - 11 maj
1 631 kr per natt
Hus ∙ 7 gäster ∙ 3 sovrum
5.0
”Utmärkt” (5 betyg)
Cowes, Victoria, Australien
Detaljer
TripAdvisor
Se erbjudande
Se erbjudande
Se alla erbjudanden

Budgetvänliga semesteruthyrningar Australien

Hitta fantastiska men billiga erbjudanden

Skidstuga The Keppels
2 mars - 9 mars
-51%
1 298 kr
633 kr per natt
Skidstuga ∙ 10 gäster ∙ 1 sovrum
4.1
”Mycket bra”
The Keppels, Livingstone Shire, Australien
Detaljer
Agoda
Se erbjudande
Se erbjudande
Lägenhet Hamilton Island
26 dec. - 2 jan.
2 643 kr per natt
Lägenhet ∙ 6 gäster ∙ 2 sovrum
3.5
”Bra” (2 betyg)
Hamilton Island, Whitsunday, Australien
Detaljer
TripAdvisor
Se erbjudande
Se erbjudande

Semesterboenden och lägenheter med luftkonditionering

Håll dig sval under din resa till Australien och boka en semesterbostad med luftkonditionering.

Lägenhet Cannonvale
6 apr. - 13 apr.
1 913 kr per natt
Lägenhet ∙ 6 gäster ∙ 3 sovrum
Cannonvale, Whitsunday, Australien
Gratis avbokning
Luftkonditionering
Detaljer
TripAdvisor
Se erbjudande
Se erbjudande
Lägenhet Hamilton Island
7 jan. - 14 jan.
5 256 kr per natt
Lägenhet ∙ 10 gäster ∙ 3 sovrum
5.0
”Utmärkt” (2 betyg)
Hamilton Island, Whitsunday, Australien
Gratis avbokning
Luftkonditionering
Detaljer
TripAdvisor
Se erbjudande
Se erbjudande
Betjänad lägenhet Carlton
6 jan. - 13 jan.
-45%
1 175 kr
648 kr per natt
Betjänad lägenhet ∙ 127 gäster ∙ 4 sovrum
3.7
”Bra”
Carlton, Melbourne City, Australien
Gratis avbokning
Luftkonditionering
Detaljer
Agoda
Se erbjudande
Se erbjudande
Se alla erbjudanden

Populära faciliteter för semesterboenden Australien

 • Pool (86 734)
 • Internet (185 098)
 • Luftkonditionering (184 327)
 • Tvättmaskin (147 039)
 • Kök (173 072)
 • Tv (195 681)
 • Balkong/uteplats (64 658)
 • Öppen spis (36 388)
 • Husdjur tillåtna (18 115)
 • Parkering (22 337)
 • Diskmaskin (95 468)
 • Grill (113 111)

Pris och tillgänglighet Australien

Klicka på någon stapel för att se pris- och tillgänglighetsinformation

Information om priser på semesterboenden Australien

Grafen visar genomsnittspriser Australien för de kommande 6 månaderna. Australien är dyrare i December, när det genomsnittliga priset ligger på 2 760 kr per natt. Priset på semesterboenden går ner till 2 045 kr per natt i Augusti.

Information om tillgängliga semesterboenden Australien

Denna graf visar en översikt av semesterboenden som är otillgängliga i Australien. Det kan vara svårt att hitta ett semesterboende Australien i Oktober, då det är månaden med flest bokningar. Det är enklare att hitta ett semesterboende i December, då endast 48 % av boendena är bokade.

Lägenheter och Boende i Australien

Australien är världsberömd för sitt hisnande landskap, milslånga stränder och avslappnade atmosfär. Australien är på samma gång den minsta kontinenten och en av de största staterna i världen. Varierande natur inkluderar regnskogar, berg, öknar och savanner. Medan Australien är främst känd för dess natur är det i själva verket även ett av de mest urbaniserade ländserna i världen. Majoriteten av befolkningen är packad i öst-och västkustens städer, mellan dess finns det bara en oändligt stor obeboelig mark. Kontinenten har en storlek på nästan samma storlek som i USA, men invånare i USA är häpnadsväckande 317 miljoner jämfört med den låga 22 miljoner i Asutralien. Klimatet varierar så mycket i olika regioner i Australien. I större delen av landet är mycket soligt och uddar av mer än 3000 timmar per år. Enkelt uttryckt, är den norra varmt och tropiskt klimat, medan den södra är subtropiskt och svalare. I norr snorklar man i barriärrevet samtdigt som man i söder dricker några av världens bästa viner. Du bör ha i åtanke att när det är sommar i Sverige så är det vinter i Australien, och vice versa. Vi kommer att försöka i denna reseguide för att tala om för dig var du ska bege dig till Australien och hur. Självklart finns det en stor mängd semesterbostäder i Australien – invånarna är så trevliga att de gärbna tar in främlingar i deras hem och bryter bröd med dem. HomeToGo erbjuder allt från stora semesterhus vid havet i Queenland till fräscha apartments och semesterlägenheter med pool på taket i Sydney – här finns verkligne allt! Ditt HomeToGo-team hoppas att du får en fantastisk resa till Australien!

Visste du att?

 • Australien är det sjätte största landet i världen.
 • Melbourne, kallades Batmania Bearbrass innan det bytte namn!
 • Det är hem till 20 av de farligaste ormarna i världen.
 • Sydney Harbour är den djupaste hamnen i världen som innehåller 504.000 megaliter vatten.
 • Sydney Opera House förväntades kosta ursprungligen $ 7 miljoner att bygga. Vid tiden det stod klart gick notan på hela $ 102 miljoner!

Sydney

Även om det inte är Australien huvudstad, är Sydney utan tvekan den mest kända staden i Australien och en mycket vacker hamnstad. Sedan den grundades år 1788, har Sydney positionerat sig som en av de tio städer med bäst livskvalitet, men också som en av de dyraste. Sydney erbjuder besökarna en rik kultur och historia, god mat, häpnadsväckande natur och sandstränder och surfing i världsklass. Bortsett från det världsberömda operahuset och Harbour Bridge, rekommenderar vi även området kringDarling Harbour, stadens högsta byggnad Sydney Tower, Royal Botanical Gardens, stadens katolska kyrka St Maria-domkyrkan, den historiska Parramatta-området väster om staden och stadens museum för modern konst.

Sedan är ju självklart strandlivet en stor attraktion här, och Sydney har över 100 stränder! Stadens mest kända sandstrand är troligen säker Bondi Beach, där du kan sol/bada, prova på vattensporter och njuta av den underbara atmosfären. Från Darling Harbour kan du ta en båttur och titta på valar, om du har tur kanske du ser en och annan delfin eller haj. Staden har också många nationalparker, bland annat Royal National Park, där man kan se Australien unika kängurur i deras naturliga miljö. Om du inte kan vänta, kan du också göra en dagsutflykt till Sydney Wildlife Park där alla Australiens unika djur samlats; kängurus, koalor, tasmanska djävulen, wombats, emuer och mer.

Melbourne

Det är den näst största staden i Australien och huvudstad i delstaten Victoria . Melbourne är känt för sitt kulturella utbud, som omfattar ett stort antal museer, gallerier och teatrar. Det är hem för cirka 4 miljoner människor och är en mycket mångkulturell och passionerad sportstad. Besök Australian Centre for Contemporary Art, den historiska House Garden och den botaniska trädgården. Carlton-området är där de flesta historiska platser är belägna. Albert Park är uppbyggd kring Albert Park Lake och ståtar med fantastisk utsikt över Melbourne Skyline och det är en favorit bland lokalbefolkningen. Eureka Skydeck 88 ger en fantastisk utsikt över staden. Det är det högsta observationsdäcket på södra halvklotet och från det du kan se varje del av staden på en klar dag. Från Melbourne kan vi uppmuntra dig att ta en tur till nationalparken och Phillip Island Grapians där du kan se pingviner.

Andra fantastiska platser

Perth är världens mest isolerade stad, med en befolkning på över en miljon människor. Perth huvudattraktion är definitivt en otroligt rik på djurliv och den vänliga och avslappnade atmosfären. Här kan du njuta av alla typer av sporter som hängflygning, bad, segling och cykling . Som en bonus: stadens kollektivtrafik är gratis. Rottnest Island ligger bara en kort båtresa bort från Perth och är en av de mest populära semesterdestinationerna i Western Australia. Den lilla ön är uppkallad efter det pungdjuret Quokka som bara hittas i sydvästra Western Australia och främst på Rottnest Island. På den lilla ön kan du självklart njuta av den finkorniga stranden och kristallklara vattnet men du kan även utforska fyrar och resterna av krigstida lämningar så som kanoner och baracker. Du bör heller inte missa att spana in de rosa saltsjöarna som finns i mitten av ön!

Brisbane är huvustaden i Queensland med 1,9 miljoner invånare. Det är dne perfekta utgångspunkten om man vill utforska det tropiska Australien, med dess närhet till det Stora Barriärrevet och Whitsundayöarna. Från den livliga staden har du nära till regnskogen, bergen och havet – vilket man ofta inte har på andra ställen på jorden! I staden finns det även en stor mängs museum, botaniska trädgårdar, så väl som historiska landmärken.

Adelaide är huvudstaden i South Australia, och den stad som utsetts till en av de tio mest beboeliga städerna i världen, trots att det bara 1 miljoner personer här. Adelaide har ett medelhavsklimat vilket möjliggjort att fina viner kan tillverkas här. Man kan exempelvis åka på fantastiska vinprovningar på platser som Barossa Valley som ligger strax nordost om Adelaide, och smaka på det kända Barossa Shiraz. Andra sevärdheter i Adelade är bland annat den botaniska trädgården och äldre bosättningar. Det populäraste utflyktsmålet från Adelaide är Kangaroo Island, Australiens tredje största ö, där det finns ett unikt djur- och fågelliv.

Darwin är en tropisk stad med bara 100 000 invånare, men mer än 50 nationaliteter. Här kan du lära dig mest om de tidiga invånarna på kontinenten, och några av de bästa naturliga sevärdheterna, såsom Uluru(även känd som Ayres Rock) och Kakadu National Park.

Boende i Australien

HomeToGo erbjuder flera olika typer av semesterbostäder i Australien. Du kan antingen bo med en värd som kan visa dig runt, eller privat i en egen bostad. Fördelen med att bo ett äkta australisky hem är att du får närkontakt med lokalbefolkningen – kanske får du till och med tips om de bästa sevärdheterna, vackraste stränderna och vilken restaurang det är som lagar lokaldelikatessen på just det rätta sättet! Att resa med HomeToGo är att välja det genuina alternativet! Oavsett vad du är ute efter så kan du hitta det på HomeToGos hemsida. Titta på de olika erbjudanden, läs recensionerna som tidigare gäster ha lämnat och hitta ditt favoritboende. Kom i kontakt med en värd som verkligen har lokalkännedom och som vill göra din resa extra speciell – vi har flera av dem! Vi har bland annat semesterhus i utkanten av staden, och vackra gamla lägenheter i centrum. Självklart har vi även billiga stugor – något för alla. Vi hoppas du får en fantastisk resa till Australien!

Information om semesterboenden Australien

🏡 Semesterbostäder tillgängliga 221 371 bostäder
💳 Möjliga rabatter upp till 69%
🌙 Priser per natt från från 579 kr
⭐ Populära bekvämligheter pooler, Internet och luftkonditionering
🐾 Husdjursvänliga boendealternativ 18 013 bostäder
🏊 Semesterbostäder med pooler 87 512 bostäder

Vanligt ställda frågor

Hur många semesterbostäder finns tillgängliga att boka Australien?

Det finns för närvarande 221 371 stugor att hyra Australien som du kan bläddra bland och boka för din nästa resa.

Vilka bekvämligheter är mest populära för semesterbostäder Australien?

Om du vill boka en semesterbostad Australien är de vanligaste bekvämligheterna som andra letar efter, är hus med pooler, Internet och luftkonditionering.

Är husdjur tillåtna i semesterbostäder Australien?

Om du reser med hund Australien tillåter 8% av semesterbostäderna husdjur.

Vilken är den bästa tiden på året att resa till Australien?

Australien har sin varmaste tid på året omkring Februari och Januari, med genomsnittliga priser per natt omkring 579 kr.

Semesterboenden

Vilka är de populära Australien-resmålen?

Visa mer

Se fler länder att besöka

Visa mer
image-tag