Semesterhus och lägenheter i Australien

Jämför 102 175 tillgängliga boenden, från 30 leverantörer
Australien
Spara upp till 42 %

Det bästa urvalet av semesterboenden i Australien

-24%
t.ex. 2/02 - 9/02
Hus ∙ 6 gäster ∙ 3 sovrum
Sorrento, Mornington Peninsula Shire, Australien
från 8 864 kr 11 681 kr
Migoa
Se erbjudande
-42%
t.ex. 4/05 - 11/05
Hus ∙ 6 gäster ∙ 2 sovrum
Fingal Bay, Port Stephens Shire, Australien
från 1 309 kr 2 270 kr
Migoa
Se erbjudande
-35%
t.ex. 1/12 - 8/12
Lägenhet ∙ 4 gäster ∙ 2 sovrum
The Entrance, Wyong Shire Council, Australien
från 978 kr 1 498 kr
9flats.com
4,3
Se erbjudande

Rekommenderade semesterhus i Australien

Hyr hus och lägenheter i Australien: från 478 kr per natt

Hus ∙ 2 gäster ∙ 1 sovrum
Ipswich, Queensland, Australien
från 493 kr
HomeAway
5,0
Se erbjudande
Hus ∙ 2 gäster ∙ 1 sovrum
Kippa-Ring, Moreton Bay, Australien
från 493 kr
HomeAway
5,0
Se erbjudande
Hus ∙ 6 gäster ∙ 2 sovrum
Old Toongabbie, Parramatta, Australien
från 496 kr
HomeAway
5,0
Se erbjudande
Hus ∙ 2 gäster
Manly, New South Wales, Manly Council, Australien
från 485 kr
Booking.com
4,2
Se erbjudande
Hus ∙ 2 gäster ∙ 1 sovrum
Alexandra Hills, Redland, Australien
från 413 kr
Booking.com
4,5
Se erbjudande
Hus ∙ 2 gäster
Castlemaine, Mount Alexander Shire, Australien
från 754 kr
Booking.com
4,4
Se erbjudande
Hus ∙ 2 gäster
Glen Iris, Boroondara, Australien
från 570 kr
Booking.com
4,4
Se erbjudande
Hus ∙ 2 gäster
Cremorne Point, North Sydney Council, Australien
från 2 199 kr
Booking.com
4,4
Se erbjudande
Motell ∙ 3 gäster
Morwell, Latrobe, Australien
från 587 kr
Booking.com
4,5
Se erbjudande
Se alla erbjudanden

Semesterboende med terrass eller balkong

Balkong/uteplats
resort ∙ 4 gäster ∙ 1 sovrum
Biloela, Banana, Australien
från 485 kr
Booking.com
4,1
Se erbjudande
Balkong/uteplats
Skidstuga ∙ 2 gäster
Kirribilli, North Sydney Council, Australien
från 946 kr
Booking.com
4,2
Se erbjudande
Balkong/uteplats
resort ∙ 6 gäster ∙ 1 sovrum
Millicent, Wattle Range Council, Australien
från 503 kr
Booking.com
4,7
Se erbjudande
Se alla erbjudanden

Sommarhus eller stuga med fiskemöjligheter i närheten

Fiske
Hus ∙ 3 gäster ∙ 4 sovrum
Beechboro, Swan, Australien
från 497 kr
HomeAway
5,0
Se erbjudande
Fiske
Lägenhet ∙ 6 gäster ∙ 2 sovrum
Inglewood, City of Stirling, Australien
från 502 kr
HomeAway
4,5
Se erbjudande
Fiske
Lägenhet ∙ 3 gäster ∙ 1 sovrum
Binna Burra, Byron Shire, Australien
från 493 kr
HomeAway
5,0
Se erbjudande
Se alla erbjudanden

Semesterhus med pool

Pool
resort ∙ 4 gäster
Kalbarri, Shire of Northampton, Australien
från 484 kr
Booking.com
4,2
Se erbjudande
Pool
Lägenhet ∙ 4 gäster ∙ 1 sovrum
Takura, Fraser Coast Regional, Australien
från 565 kr
Booking.com
4,7
Se erbjudande
Pool
resort ∙ 3 gäster ∙ 3 sovrum
Eden, Bega Valley Shire Council, Australien
från 478 kr
Booking.com
4,4
Se erbjudande
Se alla erbjudanden

Populära faciliteter för hus och lägenheter Australien

 • Kök (89 004)
 • Rökning ej tillåten (81 796)
 • Parkering (77 595)
 • TV (75 128)
 • Mikrovågsugn (70 190)
 • Tvättmaskin (68 673)
 • Air condition (64 430)
 • Internet (61 179)
 • Grill (58 306)
 • Trädgård (47 901)
 • Diskmaskin (47 272)
 • Balkong/uteplats (47 055)

Pris och tillgänglighet Australien

Information om priser på semesterboenden Australien

Grafen visar genomsnittspriser Australien för de kommande 6 månaderna. Australien är dyrare i December, när det genomsnittliga priset ligger på 1 399 kr per natt. Priset på semesterboenden går ner till 1 080 kr per natt i November.

Information om tillgängliga semesterboenden Australien

Denna graf visar en översikt av semesterboenden som är otillgängliga i Australien. Det kan vara svårt att hitta ett semesterboende Australien i December, då det är månaden med flest bokningar. Det är enklare att hitta ett semesterboende i Januari, då endast 16 % av boendena är bokade.

Lägenheter och Boende i Australien

Australien är världsberömd för sitt hisnande landskap, milslånga stränder och avslappnade atmosfär. Australien är på samma gång den minsta kontinenten och en av de största staterna i världen. Varierande natur inkluderar regnskogar, berg, öknar och savanner. Medan Australien är främst känd för dess natur är det i själva verket även ett av de mest urbaniserade ländserna i världen. Majoriteten av befolkningen är packad i öst-och västkustens städer, mellan dess finns det bara en oändligt stor obeboelig mark. Kontinenten har en storlek på nästan samma storlek som i USA, men invånare i USA är häpnadsväckande 317 miljoner jämfört med den låga 22 miljoner i Asutralien. Klimatet varierar så mycket i olika regioner i Australien. I större delen av landet är mycket soligt och uddar av mer än 3000 timmar per år. Enkelt uttryckt, är den norra varmt och tropiskt klimat, medan den södra är subtropiskt och svalare. I norr snorklar man i barriärrevet samtdigt som man i söder dricker några av världens bästa viner. Du bör ha i åtanke att när det är sommar i Sverige så är det vinter i Australien, och vice versa. Vi kommer att försöka i denna reseguide för att tala om för dig var du ska bege dig till Australien och hur. Självklart finns det en stor mängd semesterbostäder i Australien – invånarna är så trevliga att de gärbna tar in främlingar i deras hem och bryter bröd med dem. HomeToGo erbjuder allt från stora semesterhus vid havet i Queenland till fräscha apartments och semesterlägenheter med pool på taket i Sydney – här finns verkligne allt! Ditt HomeToGo-team hoppas att du får en fantastisk resa till Australien!

Visste du att?

 • Australien är det sjätte största landet i världen.
 • Melbourne, kallades Batmania Bearbrass innan det bytte namn!
 • Det är hem till 20 av de farligaste ormarna i världen.
 • Sydney Harbour är den djupaste hamnen i världen som innehåller 504.000 megaliter vatten.
 • Sydney Opera House förväntades kosta ursprungligen $ 7 miljoner att bygga. Vid tiden det stod klart gick notan på hela $ 102 miljoner!

Sydney

Även om det inte är Australien huvudstad, är Sydney utan tvekan den mest kända staden i Australien och en mycket vacker hamnstad. Sedan den grundades år 1788, har Sydney positionerat sig som en av de tio städer med bäst livskvalitet, men också som en av de dyraste. Sydney erbjuder besökarna en rik kultur och historia, god mat, häpnadsväckande natur och sandstränder och surfing i världsklass. Bortsett från det världsberömda operahuset och Harbour Bridge, rekommenderar vi även området kringDarling Harbour, stadens högsta byggnad Sydney Tower, Royal Botanical Gardens, stadens katolska kyrka St Maria-domkyrkan, den historiska Parramatta-området väster om staden och stadens museum för modern konst.

Sedan är ju självklart strandlivet en stor attraktion här, och Sydney har över 100 stränder! Stadens mest kända sandstrand är troligen säker Bondi Beach, där du kan sol/bada, prova på vattensporter och njuta av den underbara atmosfären. Från Darling Harbour kan du ta en båttur och titta på valar, om du har tur kanske du ser en och annan delfin eller haj. Staden har också många nationalparker, bland annat Royal National Park, där man kan se Australien unika kängurur i deras naturliga miljö. Om du inte kan vänta, kan du också göra en dagsutflykt till Sydney Wildlife Park där alla Australiens unika djur samlats; kängurus, koalor, tasmanska djävulen, wombats, emuer och mer.

Melbourne

Det är den näst största staden i Australien och huvudstad i delstaten Victoria . Melbourne är känt för sitt kulturella utbud, som omfattar ett stort antal museer, gallerier och teatrar. Det är hem för cirka 4 miljoner människor och är en mycket mångkulturell och passionerad sportstad. Besök Australian Centre for Contemporary Art, den historiska House Garden och den botaniska trädgården. Carlton-området är där de flesta historiska platser är belägna. Albert Park är uppbyggd kring Albert Park Lake och ståtar med fantastisk utsikt över Melbourne Skyline och det är en favorit bland lokalbefolkningen. Eureka Skydeck 88 ger en fantastisk utsikt över staden. Det är det högsta observationsdäcket på södra halvklotet och från det du kan se varje del av staden på en klar dag. Från Melbourne kan vi uppmuntra dig att ta en tur till nationalparken och Phillip Island Grapians där du kan se pingviner.

Andra fantastiska platser

Perth är världens mest isolerade stad, med en befolkning på över en miljon människor. Perth huvudattraktion är definitivt en otroligt rik på djurliv och den vänliga och avslappnade atmosfären. Här kan du njuta av alla typer av sporter som hängflygning, bad, segling och cykling . Som en bonus: stadens kollektivtrafik är gratis. Rottnest Island ligger bara en kort båtresa bort från Perth och är en av de mest populära semesterdestinationerna i Western Australia. Den lilla ön är uppkallad efter det pungdjuret Quokka som bara hittas i sydvästra Western Australia och främst på Rottnest Island. På den lilla ön kan du självklart njuta av den finkorniga stranden och kristallklara vattnet men du kan även utforska fyrar och resterna av krigstida lämningar så som kanoner och baracker. Du bör heller inte missa att spana in de rosa saltsjöarna som finns i mitten av ön!

Brisbane är huvustaden i Queensland med 1,9 miljoner invånare. Det är dne perfekta utgångspunkten om man vill utforska det tropiska Australien, med dess närhet till det Stora Barriärrevet och Whitsundayöarna. Från den livliga staden har du nära till regnskogen, bergen och havet – vilket man ofta inte har på andra ställen på jorden! I staden finns det även en stor mängs museum, botaniska trädgårdar, så väl som historiska landmärken.

Adelaide är huvudstaden i South Australia, och den stad som utsetts till en av de tio mest beboeliga städerna i världen, trots att det bara 1 miljoner personer här. Adelaide har ett medelhavsklimat vilket möjliggjort att fina viner kan tillverkas här. Man kan exempelvis åka på fantastiska vinprovningar på platser som Barossa Valley som ligger strax nordost om Adelaide, och smaka på det kända Barossa Shiraz. Andra sevärdheter i Adelade är bland annat den botaniska trädgården och äldre bosättningar. Det populäraste utflyktsmålet från Adelaide är Kangaroo Island, Australiens tredje största ö, där det finns ett unikt djur- och fågelliv.

Darwin är en tropisk stad med bara 100 000 invånare, men mer än 50 nationaliteter. Här kan du lära dig mest om de tidiga invånarna på kontinenten, och några av de bästa naturliga sevärdheterna, såsom Uluru(även känd som Ayres Rock) och Kakadu National Park.

Boende i Australien

HomeToGo erbjuder flera olika typer av semesterbostäder i Australien. Du kan antingen bo med en värd som kan visa dig runt, eller privat i en egen bostad. Fördelen med att bo ett äkta australisky hem är att du får närkontakt med lokalbefolkningen – kanske får du till och med tips om de bästa sevärdheterna, vackraste stränderna och vilken restaurang det är som lagar lokaldelikatessen på just det rätta sättet! Att resa med HomeToGo är att välja det genuina alternativet! Oavsett vad du är ute efter så kan du hitta det på HomeToGos hemsida. Titta på de olika erbjudanden, läs recensionerna som tidigare gäster ha lämnat och hitta ditt favoritboende. Kom i kontakt med en värd som verkligen har lokalkännedom och som vill göra din resa extra speciell – vi har flera av dem! Vi har bland annat semesterhus i utkanten av staden, och vackra gamla lägenheter i centrum. Självklart har vi även billiga stugor – något för alla. Vi hoppas du får en fantastisk resa till Australien!

Vi jämför över 300 leverantörer, inklusive:

Booking.com semesterboenden Australien Novasol semesterboenden Australien dansommer semesterboenden Australien TripAdvisor semesterboenden Australien DanCenter semesterboenden Australien Cofman.se semesterboenden Australien HomeAway semesterboenden Australien SOL OCH STRAND semesterboenden Australien Interhome semesterboenden Australien e-domizil semesterboenden Australien Belvilla semesterboenden Australien Holiday Home semesterboenden Australien 9flats.com semesterboenden Australien Inter Chalet semesterboenden Australien Only-apartments semesterboenden Australien Migoa semesterboenden Australien

Populära destinationer Australien

Kolla in de här populära semesterdestinationerna