Semesterboenden i Frankrike

Jämför 1 022 624 tillgängliga boenden, från 72 leverantörer
Frankrike
När som helst
2 gäster
Spara upp till 33 %

Det bästa urvalet av semesterboenden i Frankrike

-24%
t.ex. 30/03 - 6/04
Hus ∙ 4 gäster ∙ 1 sovrum
Grazac, Tarn, Frankrike
Från 374 kr 493 kr
HomeAway
5,0
Se erbjudande
-33%
t.ex. 27/04 - 4/05
Lägenhet ∙ 4 gäster
Vénosc, Isère, Frankrike
Från 404 kr 598 kr
HomeAway
4,7
Se erbjudande
-33%
t.ex. 14/09 - 21/09
Lägenhet ∙ 4 gäster ∙ 1 sovrum
Étables-sur-Mer, Côtes-d'Armor, Frankrike
Från 523 kr 784 kr
HomeAway
4,9
Se erbjudande

Rekommenderade semesterboenden i Frankrike

Hyr hus och lägenheter i Frankrike från 209 kr per natt

Lägenhet ∙ 4 gäster
Le Lavandou, Var, Frankrike
Från 360 kr
HomeAway
5,0
Se erbjudande
Lägenhet ∙ 4 gäster ∙ 2 sovrum
Sète, Hérault, Frankrike
Från 465 kr
HomeAway
4,7
Se erbjudande
Lägenhet ∙ 4 gäster
Saint-Lary-Soulan, Hautes-Pyrénées, Frankrike
Från 252 kr
HomeAway
4,6
Se erbjudande
Lägenhet ∙ 2 gäster ∙ 1 sovrum
Névez, Finistère, Frankrike
Från 262 kr
HomeAway
5,0
Se erbjudande
Hus ∙ 4 gäster ∙ 2 sovrum
Verneuil-le-Château, Indre-et-Loire, Frankrike
Från 375 kr
HomeAway
4,6
Se erbjudande
Lägenhet ∙ 2 gäster
Cargèse, Corse-du-Sud, Frankrike
Från 670 kr
HomeAway
4,5
Se erbjudande
Lägenhet ∙ 5 gäster ∙ 1 sovrum
La Ciotat, Bouches-du-Rhône, Frankrike
Från 445 kr
HomeAway
4,5
Se erbjudande
Hus ∙ 2 gäster ∙ 1 sovrum
Dunkerque, Nord, Frankrike
Från 195 kr
Airbnb
5,0
Se erbjudande
Lägenhet ∙ 3 gäster ∙ 1 sovrum
Quartier de France, Vichy, Frankrike
Från 208 kr
Airbnb
5,0
Se erbjudande
Se alla erbjudanden

Hundvänliga hus och lägenheter

Husdjur tillåtna
Lägenhet ∙ 3 gäster ∙ 1 sovrum
Lamalou-les-Bains, Hérault, Frankrike
Från 222 kr
HomeAway
4,8
Se erbjudande
Husdjur tillåtna
Hus ∙ 2 gäster
Gardanne, Bouches-du-Rhône, Frankrike
Från 206 kr
Airbnb
4,5
Se erbjudande
Husdjur tillåtna
Lägenhet ∙ 6 gäster ∙ 2 sovrum
Favalello, Haute-Corse, Frankrike
Från 229 kr
Airbnb
4,5
Se erbjudande
Se alla erbjudanden

Semesterhus med pool

Pool
Lägenhet ∙ 2 gäster ∙ 1 sovrum
Mercuès, Lot, Frankrike
Från 375 kr
HomeAway
5,0
Se erbjudande
Pool
Privatrum ∙ 2 gäster ∙ 1 sovrum
Saint-Sulpice-la-Pointe, Tarn, Frankrike
Från 213 kr
Airbnb
4,0
Se erbjudande
Pool
Privatrum ∙ 4 gäster ∙ 1 sovrum
Saint-André, Saint-Benoît, Frankrike
Från 203 kr
Airbnb
4,5
Se erbjudande
Se alla erbjudanden

Semesterboende med terrass eller balkong

Balkong/uteplats
Hus ∙ 3 gäster ∙ 1 sovrum
Torreilles, Pyrénées-Orientales, Frankrike
Från 659 kr
HomeAway
4,7
Se erbjudande
Balkong/uteplats
Lägenhet ∙ 5 gäster
Argelès-sur-Mer, Pyrénées-Orientales, Frankrike
Från 618 kr
HomeAway
5,0
Se erbjudande
Balkong/uteplats
bed & breakfast ∙ 4 gäster ∙ 2 sovrum
Le Plan-de-la-Tour, Var, Frankrike
Från 1 048 kr
Booking.com
4,8
Se erbjudande
Se alla erbjudanden

Populära faciliteter för semesterboenden Frankrike

 • Kök (885 839)
 • TV (781 519)
 • Internet (755 069)
 • Tvättmaskin (635 259)
 • Rullstolsanpassat (47 351)
 • Mikrovågsugn (463 805)
 • Bubbelpool (38 744)
 • Diskmaskin (364 590)
 • Rökande (34 500)
 • Rökning ej tillåten (333 078)
 • Trädgård (300 825)
 • Parkering (293 233)

Pris och tillgänglighet Frankrike

Information om priser på semesterboenden Frankrike

Denna graf visar genomsnittspriser på semesterboenden de kommande 6 månaderna Frankrike Den populäraste månaden är Juli, då genomsnittspriserna stiger till 1 269 kr per natt. Oktober är den billigaste månaden de kommande 6 månaderna.

Information om tillgängliga semesterboenden Frankrike

Kolla hur stor efterfrågan det är på semesterboenden i Frankrike med vår graf. Det är svårare att finna boende i Augusti när det är 52% av semesterboendena är uthyrda. Det verkar som att folk reser mindre till Frankrike i September, då endast 26 % av boendena är bokade.

Lägenheter och Boende i Frankrike

Frankrike är en av Europas mest utmärkande, individualistiska kulturella länder att besöka. Frankrike är en av Europas mest populära turistmål och tar emot i genomsnitt 82 miljoner turister varje år. Beroende på vad du söker och har för preferenser så finns det många boendemöjligheter så som hotell, vandrarhem och bed and breakfast runtom i Frankrike. Med HomeToGo kan hyra privata boenden i Frankrike och utbudet varierar alltifrån lyxiga lägenheter och rum centralt belägna i städerna till semesterhus och vackra stugor ute på landsbygden . Frankrike har många olika ansikten - de populära skidorterna i de franska alperna bjuder på världskänd skidåkning medan de vackra gyllene stränderna sträcker sig längs Medelhavet i södra delen av landet. Frankrike har många spännande och vackra städer så som huvudstaden Paris , Toulouse , Montpellier , Nice och Lyon och alla har sin egen charm och karaktär. Frankrike gränsar i norr till länderna Tyskland, Belgien, Luxemburg, Schweiz och i söder Spanien och Italien. Frankrike är ett land som sätter stort värde på mat och dryck och landets geografi spelar en stor roll i att forma kulturen i Frankrike.

Ställen att bo på och upptäcka

Att bo i en mysig fransk lägenhet eller hemtrevligt semesterhus är ett av livets stora glädjeämnen! Njuta av en lång frukost med kaffe, croissanter och färsk fransk baguette är vad många anser vara det perfekta sättet att vakna till på sin semester! HomeToGo har ett stort utbud av lägenheter, rum och semesterhus som ligger under några av Frankrikes mest populära regioner och semesterdestinationer - hitta din drömbostad redan idag!

Rolig fakta!

 • Frankrike är inte bara Europas populäraste turistmål, men det är också populärast i hela världen!
 • Frankrike är känd för läcker ost - landet producerar över 400 sorter li>
 • 20% av fransmännen bor i Paris och de omgivande stadsdelarna.
 • Det finns över 40.000 slott i Frankrike!
 • Frankrike kallades ursprungligen Lutetia!
 • Den berömda franska croissant kommer faktiskt från Österrike! li>

Upptäck olika delar av Frankrike i dag

Vad har Frankrike att erbjuda sina besökare? Alla bör någon gång under sin livstid besöka vackra Paris , vilket är en av världens vackraste och mest romantiska städer. Det är ett hem för otaliga sevärdheter så som Eiffeltornet, Notre Dame och Louvren , för att inte nämna alla vackra gator som kantas av pittoreska kaféer och restauranger och som serverar det bästa av fransk mat. Paris har mycket att erbjuda så du bör spendera några dagar i staden för att få en känsla för platsen och åtnjuta den franska huvudstadens legendariska tempo i livet.

Det finns mycket mer att se i norra Frankrike det vill säga även utanför Paris! Lille som är beläget nära gränsen till Belgien är en charmig stad som serverar de bästa pommes frites i hela Frankrike. Bayeux som är beläget nära Engelska kanalen är ett hem till Bayeuxtapeten - som är en broderad duk på ca 70 meter. Regionen Bretagne i nordvästra Frankrike är ett berömt semestermål för turister från Storbritannien och det finns många fina stränder och och finns många populära städer längs kusten. Brest är i synnerhet en klassisk Brittany stad och är känd för sitt stora urval av restauranger och caféer som serverar det bästa av det franska köket.

Centrala Frankrike har mycket att erbjuda turister så som den berömda Loiredalen där Frankrikes bästa vin produceras. Bordeaux är också en stor vinproducerande region med en lång historia av att exportera franskt vin utomlands. Bourgogne (eller Bourgogne) regionen är också en av Frankrikes ledande vinregioner och är även beläget i södra Frankrike. Dijon är en berömd före detta romersk bosättning, som har gjort sig ett namn runt om i världen på grund av dess Dijon senap som har sitt ursprung i denna staden. Utbudet av bostäder varierar allt ifrån lägenheter, stugor till stora franska semesterhus. I södra Frankrike kan du uppleva medelhavsklimatet, en långsamare livsrytm och vackert landskap. Södra Frankrike är ett populärt resmål och lockar många miljoner besökare varje år. Det finns lägenheter, rum och semesterhus som passar alla budgetar och behov. Kuststaden Nice har länge varit en av de mest populära semesterdestinationerna hos engelska kungar och drottningar och är känt för sin vackert utformade arkitektur. Städerna Toulouse, Marseille och Montpellier har alla sin unika charm och de många vackra småstäderna och byarna omkring dessa städer är väl värda ett besök för få en smak för livet i södra Frankrike.

I sydvästra Frankrike hittar du de världsberömda franska Alperna. Denna fantastiska bergskedjan är legendarisk för dess kvalitet på skidåkningen som erbjuds och det finns många skidorter som ligger i bergen. För dem som är mer intresserade av att vandra i stället kan vi rekommendera Pyrenéerna som finns på gränsen till Spanien och som bjuder på ett vacker natur.

Vin och ost

Fransmän tar mat på största allvar, vilket är goda nyheter för den som besöker Frankrike! Franska ostar är ökänt illaluktande men goda - prova ädelost Roquefort, krämig camembert och emmental som ofta kallas schweizerost. Franska viner så som Merlot och Sauvignon Blanc är kända över hela världen och franska cider från norra delen av landet blir mer och mer populärt. Vi ska naturligtvis inte glömma alla olika bakverk som det finns! Baguetter, croissanter och macarons finns i hela världen! Fransmännen vet verkligen hur man ska njuta av maten! Fråga din HomeToGo boendevärd om lokala viner och ostar- du kommer inte bli besviken!

Transport

Frankrike är det tredje största landet i Europa och det finns olika sätt att ta sig till Frankrike, det mest populära är med flyg. Paris Charles de Gaulle Airport är Frankrikes största internationella flygplats. Det finns också stora flygplatser i Bordeaux, Lille, Marseille och Toulouse. För besökare som kommer från Storbritannien finns det färjor som går mellan England och Frankrike. De mest populära rutterna är Portsmouth-Cherbourg och Dover-Calais. Tunneln mellan Dover och Calais är även användbart för den som färdas med bil. Det bästa sättet att ta sig till Frankrike från Tyskland, Italien och Nederländerna är via tåg och idag finns det flera höghastighetståg som ansluter Paris med Amsterdam, Bryssel, Turin och även Porto i Portugal och San Sebastian i Spanien. Frankrike har ett välutbyggt motorvägssystemet för dem som färdas med bil och vill upptäcka flera områden. Att färdas med bil innebär också att du kan bo i mer mindre lokala städer och byar eftersom de kommer att vara mer tillgängliga, här kan du få en verklig smak av den franska lokala livet. HomeToGo har många semesterhus, och mindre stugor belägna i dessa småstäder för den som även vill se en del av landsbygden.

Vi jämför över 600 leverantörer, inklusive:

Booking.com semesterboenden Frankrike Novasol semesterboenden Frankrike dansommer semesterboenden Frankrike Airbnb semesterboenden Frankrike TripAdvisor semesterboenden Frankrike DanCenter semesterboenden Frankrike Cofman.se semesterboenden Frankrike HomeAway semesterboenden Frankrike SOL OCH STRAND semesterboenden Frankrike Interhome semesterboenden Frankrike e-domizil semesterboenden Frankrike Belvilla semesterboenden Frankrike Holiday Home semesterboenden Frankrike 9flats.com semesterboenden Frankrike Inter Chalet semesterboenden Frankrike Only-apartments semesterboenden Frankrike Migoa semesterboenden Frankrike

Populära destinationer Frankrike

Kolla in de här populära semesterdestinationerna