Semesterboenden i Wardha

Jämför 162 tillgängliga boenden, från 6 leverantörer
Wardha
Ankomst
2 gäster

Rekommenderade semesterboenden i Wardha

Hyr hus och lägenheter i Wardha från 157 kr per natt

Balkong/uteplats
Privatrum ∙ 2 gäster
Khattalwada, Wadgaon, Wardha
Från 421 kr
Homestay.com
5,0
Se erbjudande
Balkong/uteplats
Privatrum ∙ 2 gäster
Khattalwada, Wadgaon, Wardha
Från 301 kr
Homestay.com
5,0
Se erbjudande
Balkong/uteplats
Privatrum ∙ 2 gäster
Khattalwada, Wadgaon, Wardha
Från 241 kr
Homestay.com
5,0
Se erbjudande
Se alla erbjudanden

Populära faciliteter för semesterboenden Wardha

 • Internet (140)
 • Parkering (138)
 • Trädgård (108)
 • Tvättmaskin (101)
 • TV (97)
 • Air condition (86)
 • Balkong/uteplats (24)
 • Grill (15)
 • Rökning ej tillåten (14)
 • Kök (11)
 • Rullstolsanpassat (10)
 • Husdjur tillåtna (9)

Väderprognos för Wardha

29°
12°
32°
15°
36°
19°
41°
23°
43°
27°
38°
26°
31°
24°
31°
23°
33°
23°
33°
20°
31°
15°
29°
12°
jan
feb
mars
apr
maj
juni
juli
aug
sep
okt
nov
dec
- Regniga dagar

Ovan ser du vår väderprognos för hela året. Maj har den högsta medeltemperaturen. Januari är årets kallaste månad, med en medeltemperatur på 12. Juli är årets blötaste månad. Du som inte gillar regn kanske bör välja en annan månad.

Lägenheter och Apartments i Wardha

Indien är ett drömresemål för många och det är inte svårt att förstå varför när man själv besöker detta färgstarka, atmosfäriska och fantastiska land. Fyllt av exotisk djungel, fascinerande byggnader och myllrande storstäder så som Mumbai och New Delhi. Bada på paradisstränderna i Goa, besök historiska tempel och insup den speciella kulturen som bara finns i Indien. Med en fantastisk och spännande historia, otroliga marknader och oräkneliga högtider och festivaler som firas ordentligt. Det finns otroligt mycket att se och göra i detta enorma land, åk till färgglada Indien och upptäck landets storhet för dig själv! Oavsett om det är små byar, storstäder eller strandliv du letar efter finner du allt detta och lite till i Indien.

Boka boende med HomeToGo

Boka ditt boende i Indien med en av HomeToGo’s många värdar och gör på så sätt din resa ännu mer unik. Vårt boende är prisvärt och du betalar ett mycket lägre pris för din lägenhet än för ett hotell av samma standard. Boka ditt boende redan idag och se fram emot att uppleva det genuina, autentiska Indien och slipp turistfällorna!

Hyr lägenhet med oss

Hyr din alldeles egna lägenhet vart du vill i Indien och slipp dyra hotell och trånga vandrarhem. Med en egen lägenhet i Indien har du maximal flexibilitet och frihet med ditt boende Hyr din alldeles egna lägenhet i någon av alla fantastiska städer så som Lima och Cuzco och bo som en äkta lokalbo. Med en egen värd kan du få råd om alla smultronställen som finns i området och hur du allra lättast finner dem från din lägenhet.

Bo som en lokalbo med en HomeToGo-apartment

Nu kan äntligen bo som en lokalbo utomlands genom att hyra en HomeToGo apartment för dig och din familj. Det finns många fördelar med att ha en egen apartment på semestern, upptäck dom för dig själv du med redan nästa gång du är utomlands!

Vi jämför över 600 leverantörer, inklusive:

Booking.com semesterboenden Wardha Novasol semesterboenden Wardha dansommer semesterboenden Wardha Airbnb semesterboenden Wardha TripAdvisor semesterboenden Wardha DanCenter semesterboenden Wardha Cofman.se semesterboenden Wardha HomeAway semesterboenden Wardha SOL OCH STRAND semesterboenden Wardha Interhome semesterboenden Wardha e-domizil semesterboenden Wardha Belvilla semesterboenden Wardha Holiday Home semesterboenden Wardha 9flats.com semesterboenden Wardha Inter Chalet semesterboenden Wardha Only-apartments semesterboenden Wardha Migoa semesterboenden Wardha