Semesterhus och lägenheter i Kristianstad

Jämför 50 tillgängliga boenden, från 25 leverantörer
Kristianstad
Spara upp till 26 %

Det bästa urvalet av semesterboenden i Kristianstad

-26%
t.ex. 17/11 - 24/11
Hus ∙ 6 gäster ∙ 3 sovrum
Kristianstad, Skåne län, Sverige
från 755 kr 1 015 kr
Migoa
5,0
Se erbjudande

Rekommenderade semesterhus i Kristianstad

Hyr hus och lägenheter i Kristianstad: från 361 kr per natt

Husdjur tillåtna
Hus ∙ 4 gäster ∙ 2 sovrum
Kristianstad, Skåne län, Sverige
från 713 kr
HomeAway
4,8
Se erbjudande
Husdjur tillåtna
Lanthus ∙ 6 gäster ∙ 2 sovrum
Kristianstad N, Kristianstad, Sverige
Kolla priser
Booking.com
4,8
Se erbjudande
Husdjur tillåtna
Skidstuga ∙ 2 gäster
Kristianstad Ö, Kristianstad, Sverige
från 635 kr
Booking.com
4,3
Se erbjudande
Se alla erbjudanden

Semesterboende med terrass eller balkong

Balkong/uteplats
Hus ∙ 4 gäster ∙ 2 sovrum
Kristianstad N, Kristianstad, Sverige
från 366 kr
e-domizil
4,2
Se erbjudande
Balkong/uteplats
Hus ∙ 9 gäster ∙ 3 sovrum
Kristianstad Ö, Kristianstad, Sverige
från 1 757 kr
Booking.com
4,5
Se erbjudande
Balkong/uteplats
Hus ∙ 5 gäster ∙ 2 sovrum
Kristianstad Ö, Kristianstad, Sverige
från 1 273 kr
Booking.com
4,2
Se erbjudande
Se alla erbjudanden

Populära faciliteter för hus och lägenheter Kristianstad

 • Rökning ej tillåten (48)
 • TV (39)
 • Internet (38)
 • Parkering (38)
 • Trädgård (34)
 • Grill (32)
 • Kök (31)
 • Mikrovågsugn (27)
 • Husdjur tillåtna (26)
 • Balkong/uteplats (25)
 • Tvättmaskin (24)
 • Diskmaskin (17)

Väderprognosen Kristianstad


-2°

-1°

-1°
12°
17°
20°
10°
22°
12°
21°
11°
18°
13°


Jan
Feb
Mars
Apr
Maj
Juni
Juli
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
- Regniga dagar

Denna graf visar väderprognosen för hela året i Kristianstad. De närmaste 6 månaderna kommer Juli ha den högsta medeltemperaturen. Å andra sidan kan temperaturen vara lägre än -2° i Januari. Glöm inte paraplyet i Juli - det är årets regnigaste månad!

Hyr stuga i Kristianstad, en grönskande ort med spännande historia

Kristianstad är en pärla som erbjuder allt från stadsliv och shopping till naturupplevelser och sport. Det finns gott om boenden i alla prisklasser och standarder. Det är dock ett populärt resmål så kom ihåg att boka boendet i tid eftersom det snabbt blivit fullt under högsäsongen.

Reser du med din familj kan det vara bekvämt att hyra ett semesterhus eller en lägenhet. Du får ett rymligt boende med gott om plats för alla, och kan laga frukost när det passar. På en romantisk weekend kanske du föredrar hotell. Kristianstad har ett stort utbud av boenden och det är inte svårt att hitta det du söker.

Visa alla 50 boenden
Mat & dryck

Internationellt matutbud

Gourmanden hittar ett stort antal fina restauranger här. Kristianstad har ett brett utbud av matställen i de flesta kategorier. Ett flertal restauranger serverar svenska och europeiska maträtter av hög klass. Vill du äta i mellanprisklassen finns det även gott om mycket bra serveringar för alla smaker.

Konst & kultur

Spännande arkitektur och historia i pittoresk miljö

För den historie- och kulturintresserade finns mycket att uppleva i Kristianstad. Staden grundades efter Kalmarkriget och är med sina trädkantade boulevarder och gamla byggnader definitivt värd ett besök. Smeknamn som "Lilla Paris" och "Skånes Athen" ger en antydan om vad du har att förvänta dig av den pittoreska orten.

En av de mest spektakulära byggnaderna är Heliga Trefaldighets kyrka. Den har kallats "Nordens skönaste renässanstempel" och byggdes år 1618 på uppdrag av kung Kristian IV av Danmark. Mitt i kyrkan finns en praktfull ljuskrona som bara den är värd att se. Även den stora kyrkklockan på 2500 kilo är iögonfallande.

Det finns många andra vackra historiska byggnader här, så som Söderportskolan, Frimurarehuset och Stora Kronohuset. Ett flertal 1600-talsbyggnader finns kvar, bland annat i stadsdelen Östermalm.

Familjeaktiviteter

Upplev "Lilla Paris" med hela familjen

I Tivoliparken i centrala staden hittar du lekplatser, fågeldammar och praktfulla blomsterplanteringar. Där finns även Fornstugan, som är länets historiska museum. Helge å, som löper genom staden, är det som tillsammans med boulevarderna givit Kristianstad smeknamnet "Lilla Paris". Det är en trevlig upplevelse att strosa längs ån en varm sommarkväll, äta glass och ta del av folklivet i staden.

Kristianstad har både badhus och lekland, och inte minst det fina kulturhuset Barbacka. Där kan hela familjen ta del av spännande aktiviteter samt förstås lek och bus.

Lokala attraktioner

Golf och natursköna upplevelser

Den golfintresserade hittar en magnifik 36-hålsanläggning vid Hanöbukten, alldeles utanför Kristianstad. För den friluftsintresserade finns det också många olika aktiviteter. Att paddla kanot i ett av Sveriges vackraste sjösystem är en upplevelse som du kommer att minnas en lång tid framöver. Du kan åka på dagsturer i regionen, eller varför inte ta med tält och övernatta på någon av de vackra campingplatserna?

Vi jämför över 300 leverantörer, inklusive:

Booking.com semesterboenden Kristianstad Novasol semesterboenden Kristianstad dansommer semesterboenden Kristianstad TripAdvisor semesterboenden Kristianstad DanCenter semesterboenden Kristianstad Cofman.se semesterboenden Kristianstad HomeAway semesterboenden Kristianstad SOL OCH STRAND semesterboenden Kristianstad Interhome semesterboenden Kristianstad e-domizil semesterboenden Kristianstad Belvilla semesterboenden Kristianstad Holiday Home semesterboenden Kristianstad 9flats.com semesterboenden Kristianstad Inter Chalet semesterboenden Kristianstad Only-apartments semesterboenden Kristianstad Migoa semesterboenden Kristianstad

Liknande semesterdestinationer