Semesterboenden i Moskva - HomeToGo base64Hash Semesterboenden i Moskva - HomeToGo

Semesterboenden i Moskva

Tyvärr hittades inga tillgängliga erbjudanden
Moskva
När som helst
Personer
Moskva
När som helst
Personer

Populära filter för att hitta den perfekta bostadsuthyrningen Moskva

Pooler
4 vuxna
2 vuxna
1 sovrum
Hus
Husdjur tillåtna
Luftkonditionering

Väderprognos för Moskva

max.
Min.
-6°
-11°
27 dagar 27
max.
Min.
-2°
-7°
21 dagar 21
max.
Min.

-5°
18 dagar 18
max.
Min.
11°
17 dagar 17
max.
Min.
20°
10°
14 dagar 14
max.
Min.
22°
13°
16 dagar 16
max.
Min.
25°
15°
16 dagar 16
max.
Min.
23°
13°
15 dagar 15
max.
Min.
15°
15 dagar 15
max.
Min.

17 dagar 17
max.
Min.

-2°
20 dagar 20
max.
Min.
-2°
-7°
26 dagar 26
jan
feb
mars
apr
maj
juni
juli
aug
sep
okt
nov
dec
- Regniga dagar

Ovan ser du vår väderprognos för hela året. Juli har den högsta medeltemperaturen. Januari är årets kallaste månad, med temperaturer under -11°. Januari är årets blötaste månad. Du som inte gillar regn kanske bör välja en annan månad.

7-dagars väderprognos Moskva

tors, 23 maj
20°
20°

0%

6 h

9 km/h

fre, 24 maj
21°
20°

0%

6 h

5 km/h

lör, 25 maj
24°
23°

0%

6 h

9 km/h

sön, 26 maj
28°
27°

0%

3 h

4 km/h

mån, 27 maj
26°
24°

0%

3 h

4 km/h

tis, 28 maj
25°
24°

70%

4 h

3 km/h

ons, 29 maj
25°
24°

0%

3 h

4 km/h

Lägenheter och Apartments i Moskva

Moskva är en stad full av kontraster. Här kan du finna både det lyxiga och glittrande glamourösa tillsammans med det enkla bohemiska. Här kan du iakta en kyrka från 1500-talet som är täckt av guld belägen granne med en glasbyggnad från 1990-talet. Saltad rysk kaviar sköljs ned med den söta drycken shampanskoye. Om du vill ha ett klart intryck av stämningen i Moskva så ska du ta dig en tur i tunnelbanan. För några få rubels kan du resa mellan tunnelbanestationer som är dekorerade med marmor och ljuskronor.

Upplev rysk kultur på ett nytt sätt - unikt boende i Moskva

För dig som vill ta del av den genuina ryska kulturen är ett boende i ett Bed and Breakfast perfekt. Du får i ett B&B ta del av den ryska matkulturen genom en frukost som din värd serverar dig. Har du tur kan du inta denna på en balkong med utsikt över en vacker flod där morgonsolen gnistrar i det spegelblanka vattnet. Du har i ett Bed and Breakfast precis som i andra boenden en värd som hyr ut sitt boende genom HomeToGos hemsida. Denna värd kan själv välja om denne vill välja att erbjuda Bed & Breakfast i sitt boende. Genom din värd kan du dessutom få tips om de mest genuina ryska restaurangerna att besöka, för att få en vidare inblick i matkulturen än frukosten i ditt Bed and Breakfast. Och med pengarna du sparar på ditt boende med HomeToGo kan du köpa in lite extra kaviar!

Hyr en egen lägenhet i Moskva

Med HomeToGo kan du hyra en helt egen lägenhet för semestern. Det ger er total frihet, ni bestämmer alla tider själva och kan många gånger även laga mat själva. Ni hittar boendealternativ oavsett preferenser och prisklass. Får ni mersmak på resandet hittar ni också B&B's och lägenheter i Stockholm och Kiev. När ni bokar med HomeToGo kan ni alltid först kolla på bilder och läsa vad tidigare gäster har tyckt innan ni bokar. Vi gör allt för att ni ska hitta det perfekta boendet för semestern!

Bo i en egen apartment i Moskva

Genom HomeToGo kan du boka en helt egen apartment i Moskva. Att ha en egen lägenhet under semestern ger er total frihet och dessutom chansen att uppleva hur lokalinvånarna i staden bor! Precis som när ni bor på ett Bed and Breakfast får även ni som hyr en apartment möjlighet till lokala tips från er värd. På så sätt kan ni upptäcka stadens guldkorn och slipper fastna i turistfällor. Välkommen att upptäcka Moskva på ett unikt sätt - det är dags att "travel like a local"!

Vanligt ställda frågor

Hur många semesterbostäder finns tillgängliga att boka Moskva?

Det finns för närvarande 0 stugor att hyra Moskva som du kan bläddra bland och boka för din nästa resa.

Vilka bekvämligheter är mest populära för semesterbostäder Moskva?

De populäraste bekvämligheterna för bostäder att hyra Moskva inkluderar boenden som har: mikrovågsugnar, tvättmaskiner och rökfritt.

Hur många semesterboenden är Moskva?

Upptäck 0 semesterboenden som är tillgängliga för bokning Moskva.

Är husdjur tillåtna i semesterbostäder Moskva?

Att hitta en stuga att hyra Moskva som tillåter hundar är definitivt möjligt, med 0 husdjursvänliga bostäder som erbjuds.

Vilken är den bästa tiden på året att resa till Moskva?

Juli och Augusti är vanligtvis de varmaste månaderna Moskva med temperaturer omkring 25 °C. Januari och Februari Moskva är de kallaste, med i genomsnitt -11 °C.

Vilka är de bästa grannskapen Moskva?

Bästa städerna att besöka

image-tag