Semesterhus och lägenheter i Muenster

Jämför 4 tillgängliga boenden, från 12 leverantörer
Muenster

Populära faciliteter för hus och lägenheter Muenster

  • Husdjur tillåtna (1)
  • Internet (1)
  • Air condition (1)
  • Kök (1)
  • Parkering (1)
  • Tvättmaskin (1)
  • TV (1)
  • Mikrovågsugn (1)

Lägenheter och Apartments i Münster

Den tyska staden Münster ligger i delstaten Nordrhein-Westfalen och är huvudstad i regionen Regierungsbezirk Münster. Här dominerar fortfarande en medeltida känsla i arkitekturen och de modernare byggnaderna har också anpassats till denna stil och staden med omnejd kallas för Münsterland. Staden är en stor cykelstad och utforskas med fördel genom cykel. Münster blev nyligen utsedd till den bästa staden att bo i i sin storlekskategori och är den nästa största studentstaden i Tyskland. Med gröna små oaser och mer än 1200 års historia är Münster har staden behållit sin idylliska arkitektur och detta syns extra tydligt på torget Prinzipalmarkt. Staden hr ett otroligt rikt utbud av saker att göra, och glöm inte att hyra en cykel, här går det två cyklar på varje invånare!

Boende med HomeToGo

Boka ditt boende i idylliska Münster med HomeToGo för en unik vistelse i staden. Bo i en äkta tysk lägenhet och njut av födelarna som kommer med att resa socialt. Nu kan du genom din värd få reda på ovärderliga smultronställen och hur du lättast finner dem från ditt boende. Oavsett vad för slags boende du söker i Münster så har vi ett som kommer passa både din smak och din plånbok!

Hyr lägenhet med oss

Hyr din egen lägenhet och bo som en riktig lokalbo! Slipp dyra hotell och trånga vandrarhem, avnjut istället flexibiliteten och friheten som det innebär att bo i en egen lägenhet du med. Du kan till exempel laga din egen mat när det behagar och njuta av lyxen med komforter så som eget kök och tvättmaskin. Hitta din egen ideala tyska lägenhet för ditt besök till Münster!

Bo som en lokalbo med en HomeToGo-apartment

Nästa semester kan du bo som en lokalbo i din egen apartment och njuta av allt det fantastiska Münster har att erbjuda. Lev i en apartment och res som en lokalbo!

Vi jämför över 300 leverantörer, inklusive:

Booking.com semesterboenden Muenster Novasol semesterboenden Muenster dansommer semesterboenden Muenster TripAdvisor semesterboenden Muenster DanCenter semesterboenden Muenster Cofman.se semesterboenden Muenster HomeAway semesterboenden Muenster SOL OCH STRAND semesterboenden Muenster Interhome semesterboenden Muenster e-domizil semesterboenden Muenster Belvilla semesterboenden Muenster Holiday Home semesterboenden Muenster 9flats.com semesterboenden Muenster Inter Chalet semesterboenden Muenster Only-apartments semesterboenden Muenster Migoa semesterboenden Muenster

Liknande semesterdestinationer