Semesterhus och lägenheter i Norge

Jämför 12 857 tillgängliga boenden, från 40 leverantörer
Norge
Spara upp till 63 %

Det bästa urvalet av semesterboenden i Norge

-63%
t.ex. 12/01 - 19/01
Hus ∙ 4 gäster ∙ 2 sovrum
Norge
från 323 kr 862 kr
Migoa
4,5
Se erbjudande
-60%
t.ex. 24/11 - 1/12
Hus ∙ 6 gäster ∙ 3 sovrum
Norge
från 314 kr 781 kr
Migoa
4,7
Se erbjudande
-55%
t.ex. 1/12 - 8/12
Hus ∙ 4 gäster ∙ 2 sovrum
Norge
från 354 kr 781 kr
Migoa
4,8
Se erbjudande

Rekommenderade semesterhus i Norge

Hyr hus och lägenheter i Norge: från 319 kr per natt

Hus ∙ 4 gäster ∙ 2 sovrum
Norge
från 323 kr
Migoa
4,5
Se erbjudande
Hus ∙ 6 gäster ∙ 3 sovrum
Norge
från 314 kr
Migoa
4,7
Se erbjudande
Hus ∙ 4 gäster ∙ 1 sovrum
Norge
från 323 kr
Migoa
5,0
Se erbjudande
Hus ∙ 4 gäster ∙ 2 sovrum
Norge
från 328 kr
Interhome
5,0
Se erbjudande
Hus ∙ 4 gäster ∙ 3 sovrum
Norge
från 328 kr
Interhome
4,4
Se erbjudande
Hus ∙ 5 gäster ∙ 2 sovrum
Eresfjord, Møre og Romsdal County, Norge
från 415 kr
Novasol
5,0
Se erbjudande
Bungalow ∙ 4 gäster
Mjåvatn, Aust-Agder County, Norge
från 316 kr
Booking.com
4,7
Se erbjudande
Hus ∙ 2 gäster ∙ 1 sovrum
Etnedals kommun, Valdres, Norge
från 274 kr
Booking.com
4,4
Se erbjudande
Hus ∙ 5 gäster ∙ 4 sovrum
Hagavik, Hordaland County, Norge
från 854 kr
Booking.com
4,0
Se erbjudande
Se alla erbjudanden

Semesterboende med terrass eller balkong

-21%
Balkong/uteplats
Hus ∙ 3 gäster ∙ 2 sovrum
Sande jag Sunnfjord, Gaular, Norge
från 255 kr 324 kr
Inter Chalet
4,5
Se erbjudande
Balkong/uteplats
Hus ∙ 6 gäster ∙ 3 sovrum
Nordfjordeid, Eid, Norge
från 399 kr
Novasol
4,4
Se erbjudande
Balkong/uteplats
Lägenhet ∙ 4 gäster ∙ 2 sovrum
Sande jag Sunnfjord, Gaular, Norge
från 338 kr
Inter Chalet
4,2
Se erbjudande
Se alla erbjudanden

Semesterboende med öppen spis

Öppen spis
Hus ∙ 6 gäster ∙ 2 sovrum
Heidal, Oppland, Norge
från 352 kr
Novasol
5,0
Se erbjudande
Öppen spis
Hus ∙ 5 gäster ∙ 3 sovrum
Norge
från 312 kr
Novasol
4,5
Se erbjudande
Öppen spis
Hus ∙ 4 gäster ∙ 2 sovrum
Holmefjord, Hordaland County, Norge
från 413 kr
Novasol
4,1
Se erbjudande
Se alla erbjudanden

Sommarhus eller stuga med fiskemöjligheter i närheten

Fiske
Hus ∙ 6 gäster ∙ 2 sovrum
Bø, Telemark County, Norge
från 327 kr
Inter Chalet
4,7
Se erbjudande
Fiske
Lägenhet ∙ 4 gäster ∙ 2 sovrum
Sande jag Sunnfjord, Gaular, Norge
från 318 kr
Inter Chalet
4,6
Se erbjudande
Fiske
Lägenhet ∙ 4 gäster
Sande jag Sunnfjord, Gaular, Norge
från 324 kr
Inter Chalet
5,0
Se erbjudande
Se alla erbjudanden

Populära faciliteter för hus och lägenheter Norge

 • TV (9 805)
 • Internet (9 317)
 • Air condition (818)
 • Parkering (8 328)
 • Tvättmaskin (8 010)
 • Pool (714)
 • Balkong/uteplats (7 472)
 • Diskmaskin (7 297)
 • Grill (7 221)
 • Mikrovågsugn (6 140)
 • Trädgård (5 979)
 • Fiske (5 360)

Pris och tillgänglighet Norge

Information om priser på semesterboenden Norge

Vi har analyserat semesterhus & semesterlägenheter för att kunna visa dig en graf med genomsnittspriser per natt Norge. Priserna stiger till 1 389 kr per natt i Juli, vilket gör det till den dyraste månaden de kommande 6 månaderna. Norge är billigare i Augusti, då genomsnittspriset ligger på 967 kr per natt.

Information om tillgängliga semesterboenden Norge

Grafen visar vad som redan bokats veckovis i Norge under de kommande 6 månaderna. Det kan vara svårt att hitta ett semesterboende Norge i December, då det är månaden med flest bokningar. Det verkar som att folk reser mindre till Norge i September, då endast 24 % av boendena är bokade.

Lägenheter och Boende i Norge

I vår natursköna granne Norge kan du njuta av spektakulära fjordar, upptäcka huvudstaden Oslo, åka på späckhuggarsafari eller utforska Bergen. I Norge finner du ett dramatiskt fjordlandskap som inte ska missas, bland annat Sognefjorden som är en av de längsta i hela världen och här kan du åka några av världens vackraste båtturer. Oljestaden Stavanger, Tromsö och Trondheim är också vackra orter väl värda ett besök när du besöker Norge. Åk bergbanan i Bergen, Nidarosdomen i Tromsö eller den häftiga operan i Oslo som snabbt blivit en naturlig mötesplats för turister och lokalbor. Den naturliga skönheten i Norge tar andan ur alla som beskådar den, detta mixat med atmosfäriska städer, världsarv och ett nära avstånd till Sverige bidrar till en fantastisk semester hemma i Skandinavien! Genom HomeToGo kan du boka din semesterbostad i Norge, och vi har allt från fräscha apartments till lyxiga semesterhus vid havet, men även billigare alternativ som mindre sommarstugor och studios. I den här guiden går vi igenom de olika saker du kan se och göra i Norge. Ditt HomeToGo-team önskar dig en fantastisk resa till Norge!

Boende i Norge

HomeToGo har många olika typer av boende i Norge. Med oss kan du antingen välja att bo privat eller med en värd som kan agera personlig guide under din resa. Vi erbjuder exempelvis privata hus och villor vid havet, men även billigare lägenheter och rum. Oavsett vilken typ av bostad du letar efter är vi säkra på att du kan hitta det hos oss!

Kuriosa

 • Även om en stor del av ekonomin kretsar kring exporten av olja, är bensinpriserna i detta land ett av de högsta i världen.
 • Den norska längdskidsåkaren Björn Dæhlie är den mest framgångsrika vinteridrottaren i OS historia.
 • Grandiosa – den djupfrysta fabrikerade pizzan är Norges inofficiella nationalrätt. Varje år konsumerar norrmännen fler än 20 miljoner Grandiosa-pizzor, och då är andra pizzamärken inte inkluderade!
 • Monty Python filmen "Life of Brian" förbjöds i Norge när den släpptes 1982 – den ansågs vara hädisk.
 • Oslo hette Christiania fram till 1925.
Oslo

I sydöstra ligger Norges huvudstad, Oslo. Med sin relativt lilla befolkning på drygt en halv miljon är Oslo en av Europas minsta storstäder. Staden ligger vid foten av Oslofjorden i natursköna omgivningar, både området runt staden, liksom den myriad av parker och grönområden som präglar stadsbilden. Oslo har en väldigt avslappnad atmosfär och en enkel promenad längs gatorna i innerstaden är för många en attraktion i sig. Men det finns ett brett utbud av kulturella upplevelser att få i Oslo. Besök exempelvis Munch Museum, ett museum tillägnat den världsberömda målaren Edvard Munch, som bland annat ligger bakom den välbekanta och nästan ovärderliga Skriet från 1893, som kan hittas här på museet. Det kan också vara roligt med ett besök på Vikingskipshuset som uppvisar kvarlevor och reliker från vikingatiden, däribland tre vikingaskepp!

Du kan få en mer modern bild av Oslo längs stadens hamnområde, Aker Brygge. Här kan du ta en promenad längs kajen och titta på de många fartyg som ligger förtöjda här, så väl som besöka en av de många kaféer och restauranger i området. En av stadens största och mest kända landmärken är utan tvekan Operahuset i Oslo. Det är hem till Norske Opera och balett och ligger vid stranden av fjorden nära centralstationen. Byggnaden är ett konstverk i sig själv och liknar ett isberg, operahuset är en stor hit med turister och sedan det öppnade 2008 har det besökts av över 10 miljoner turister. Du kan ta dig upp på det sluttande marmortaket för att få några vackra vyer över staden och fjorden.

Bergen Otroligt vackra Bergen är Norges näst största stad efter huvudstaden Oslo. Staden är en betydande sjöfartsstad och med en egen fiskeflotta och oljeindustri. Vid hamnen hittar du stadsdelen Bryggen som har massvis av mysiga trähus som fungerar som trevliga restauranger och caféer. Bergen har flera världsarv från UNESCO lista och här finns sevärdheter så som den spektakulära linbanan Fløibanan med otroliga vyer, Edvard Grieg muséet och den berömda stavkyrkan i Fantoft. Med den vackra hamnen som kantas av färgglada hus, den otroliga omgivningen med de snöbeklädda bergstopparna och siluetterna från fjordarna. Den har över 900 år gamla staden är en Hansastad med ett starkt kulturell liv, universitet och en unik charm. Här anordnas årligen Norges största kulturfestival Festspillene i Bergen som lockar massvis av tursiter som njuter av denna fantastiska stad.

Fantastiska naturfenomen

Det finns många saker som du kan se och göra i Norge som helt enkelt inte kan göra någon annanstans. Från Nordkap kan man exempelvis åka på häftiga fisketurer, och fiska krabba! Man kan även åka släde efter husky-hundar i Norge. Man kan till och med åka på en av världens brantaste järnvägar så kallade Flamsbanan.

En av de mest anmärkningsvärda naturliga företeelserna i denna värld är det mystiska norrskenet. Under de mörka månaderna kan man i Nordnorge se de olika färgerna dansa på himlen. Det är verkligen otroligt! Ett annat måste när man är i Norge är att besöka den så kallade Preikestolen vid nordsidan av Lysefjorden. Preikestolen är en 600 meter hög fjällplatå och anses vara Europas nordligaste punkt, och även om det inte riktigt stämmer så besökts Preikestolen av mer än 100.000 turister varje år.

Vi jämför över 300 leverantörer, inklusive:

Booking.com semesterboenden Norge Novasol semesterboenden Norge dansommer semesterboenden Norge TripAdvisor semesterboenden Norge DanCenter semesterboenden Norge Cofman.se semesterboenden Norge HomeAway semesterboenden Norge SOL OCH STRAND semesterboenden Norge Interhome semesterboenden Norge e-domizil semesterboenden Norge Belvilla semesterboenden Norge Holiday Home semesterboenden Norge 9flats.com semesterboenden Norge Inter Chalet semesterboenden Norge Only-apartments semesterboenden Norge Migoa semesterboenden Norge

Populära destinationer Norge

Kolla in de här populära semesterdestinationerna