Hyr stugor, lägenheter och hus i hela världen - HomeToGo
Börja söka

Om Oss

Hitta ditt perfekta semesterboende snabbare än någonsin!

Tusentals semesterboenden är bara ett klick bort

HomeToGo är världens största sökmotor för semesterboenden. Vi har samlat de bästa och mest berömda leverantörerna av semesterboenden under ett tak. HomeToGo hittar det perfekta semesterboendet för varje tillfälle, vare sig det handlar om en familjeresa, en weekendutflykt med vänner eller en romantisk semester.


HomeToGo erbjuder de bästa semesterboendena på 1 webbplats, vilket ger dig möjligheten att jämföra priser på boenden från över 250 leverantörer i mer än 200 länder. Efter att du har hittat ditt drömboende klickar du på länken för att bli omdirigerad till vår samarbetspartners webbplats och kan enkelt slutföra din bokning.


Boka ditt drömboende

Vet du redan vart du vill åka?

Skriv in din destination i sökfältet så får du resultat direkt!


Har du inte bestämt dig för vart du vill åka på semester härnäst?

Vi erbjuder listor över semesterboenden på några av de mest populära destinationerna i världen. Du kan också använda ett flertal filter för att specificera din sökning efter dina preferenser.


Har du hittat ditt perfekta semesterboende?

Klicka helt enkelt på länken så blir du omdirigerad till vår partners webbplats för att slutföra din bokning.


Hjälp oss att bli ännu bättre! Vi vill vara ditt förstahandsval för att hitta semesterboenden. Har du tips på hur vi kan förbättra oss? Kontakta oss på denna e-postadress: info@hometogo.se