Semesterhus och lägenheter i Peking

Jämför 4 484 tillgängliga boenden, från 19 leverantörer
Peking

Rekommenderade semesterhus i Peking

Hyr hus och lägenheter i Peking: från 155 kr per natt

Lägenhet ∙ 6 gäster ∙ 2 sovrum
Dongdan, Dongcheng, Peking
från 987 kr
HomeAway
4,9
Se erbjudande
Lägenhet ∙ 6 gäster ∙ 2 sovrum
Dongcheng, Peking, Kina
från 809 kr
HomeAway
4,5
Se erbjudande
Lägenhet ∙ 2 gäster
Chaoyang, Peking, Peking, Kina
från 541 kr
Booking.com
4,0
Se erbjudande
Lägenhet ∙ 2 gäster
Chaoyang, Peking, Peking, Kina
från 506 kr
Booking.com
4,0
Se erbjudande
Lägenhetshotell ∙ 4 gäster ∙ 2 sovrum
Chaoyang, Peking, Peking, Kina
från 762 kr
Booking.com
4,3
Se erbjudande
Hus ∙ 2 gäster
Huairou, Peking, Kina
från 604 kr
Booking.com
4,3
Se erbjudande
Lägenhet ∙ 4 gäster ∙ 1 sovrum
Chaoyang, Peking, Peking, Kina
från 513 kr
Booking.com
4,1
Se erbjudande
Lägenhetshotell ∙ 4 gäster
Sanyuan Bridge, Chaoyang, Peking, Peking
från 816 kr
Booking.com
4,0
Se erbjudande
Lägenhet ∙ 2 gäster
Chaoyang, Peking, Peking, Kina
från 747 kr
Booking.com
4,3
Se erbjudande
Se alla erbjudanden

Semesterboende med terrass eller balkong

Balkong/uteplats
Lägenhet ∙ 2 gäster ∙ 2 sovrum
Haidian, Peking, Kina
från 239 kr
Booking.com
4,4
Se erbjudande
Balkong/uteplats
Hus ∙ 2 gäster
Chaoyang, Peking, Peking, Kina
från 236 kr
Booking.com
4,5
Se erbjudande
Balkong/uteplats
Lägenhet ∙ 4 gäster
Dongcheng, Peking, Kina
Kolla priser
synthetic
4,5
Se erbjudande
Se alla erbjudanden

Husdjursvänliga hus och lägenheter

Husdjur tillåtna
Lägenhet ∙ 5 gäster ∙ 2 sovrum
Chaoyang, Peking, Peking, Kina
från 1 524 kr
HomeAway
4,5
Se erbjudande
Husdjur tillåtna
Lägenhet ∙ 7 gäster ∙ 3 sovrum
Chaoyang, Peking, Peking, Kina
från 1 182 kr
HomeAway
5,0
Se erbjudande
Husdjur tillåtna
Lägenhet ∙ 3 gäster ∙ 1 sovrum
Shunyi, Peking, Kina
från 640 kr
Booking.com
4,2
Se erbjudande
Se alla erbjudanden

Semesterhus med pool

Pool
Lägenhet ∙ 2 gäster ∙ 1 sovrum
Shunyi, Peking, Kina
från 720 kr
Booking.com
4,7
Se erbjudande
Pool
Hus ∙ 2 gäster
Huairou, Peking, Kina
från 581 kr
Booking.com
4,7
Se erbjudande
Pool
Hus ∙ 3 gäster
Huairou, Peking, Kina
från 203 kr
Booking.com
4,5
Se erbjudande
Se alla erbjudanden

Populära faciliteter för hus och lägenheter Peking

 • Trädgård (903)
 • Balkong/uteplats (809)
 • Husdjur ej tillåtna (727)
 • Husdjur tillåtna (568)
 • Grill (527)
 • Mikrovågsugn (525)
 • Rullstolsanpassat (442)
 • Pool (401)
 • Bastu (364)
 • Rökande (95)
 • Öppen spis (52)
 • Internet (3 878)

Väderprognosen Peking


-9°

-7°
14°
22°
28°
14°
30°
19°
32°
22°
32°
21°
26°
15°
19°
10°
-1°

-7°
Jan
Feb
Mars
Apr
Maj
Juni
Juli
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
- Regniga dagar

Ovan ser du vår väderprognos för hela året. Juli har den högsta medeltemperaturen. Januari är årets kallaste månad, med en medeltemperatur på -9. Mars har bra väder och bara 3 regndagar.

Lägenheter och Apartments i Peking

Peking är Kinas huvudstad såväl som dess politiska och kulturella centrum. De mest välkända sevärdheterna att uppleva när du kommer till Kina, mittens rike, är Himmelska fridens port, det kejserliga palatset och templen i Förbjudna staden. Närheten till den världsberömda kinesiska muren som ligger utanför Peking gör att du och din resepartner kan ta en tripp hit. Muren är verkligen ett praktfullt världskulturarv som är väl värt ett besök. Shoppingen i Peking är fantastisk och billig. Här finns allt du kan tänka dig; du kan shoppa märkeskläder och gå i mysiga marknadsgränder. Med HomeToGo kan du boka ditt semesterboende i Peking, vi erbjuder allt ifrån lyxiga apartments och lofts, så väl som välutrustade villor och billiga stugor. Oavsett vilket typ av bostad du letar efter kommer du säkerligen hitta det här! Ditt HomeToGo-team önskar dig ett trevlig resa till Peking!

Se och göra

Det finns otroligt mycket att göra i och runt Peking, och man skulle behöva flera månader för att se allt spännande. Vi rekommenderar att du besöker åtminstone några av följande sevärdheter.
 • Himmelska fridens torg som ligger i stadens centrum är det viktigaste landmärken i Dongcheng-distriktet. Detta är världens största torg och ett måste för alla besökare från utlandet och från andra håll i Kina. Torget är omgivet av stora byggnader inklusive Great Hall of People, Museet för kinesisk historia, Museet för den kinesiska revolutionen, Qianmen Gate och den Förbjudna staden. Det är också hem till ordförande Mao Memorial Hall och monumentet till Folkets Martyr och var också platsen för den ökända massakern av studentaktivister från Folkets befrielsearmé 1989.
 • I Beijing är det inte lika vanligt med museum som det är i storstäder i Europa och andra delar av världen. Däremot liggerPalace Museum i staden som kanske är det mest imponerande museet i Asien, och är med på UNESCO:s världsarvslista. Museet ligger i den förbjudna staden som byggdes 1406-1420, komplexet består utav 980 byggnader och omfattar 720.000 m2. Den förbjudna staden var hem till det kejserliga hovet under Ming och Qing dynastierna. Till skillnad från många andra historiska sevärdheter, låg Förbjudna staden relativt orörd under kulturrevolutionen på grund av det snabba ingripandet av premiärminister Zhou Enlai, som skickade en bataljon av sina trupper för att skydda slottet från nitiska rödgardister.
 • The Temple of Heaven i Chongwen-distriktet är en symbol för Peking och är omgiven av en livlig park normalt packad med horder av människor som dricker te, övar kalligrafi eller tai-chi eller bara tittar på folklivet. Den buddistiskt (Lama Temple) i Dongcheng -distriktet är ett av de viktigaste och vackraste tempelen i landet.
 • Kinesiska muren - är den 8852 kilometer långa muren som Mingdynastin lät bygga några hundra år före Kristus. Den byggdes från början för att skydda Kina från nordliga nomadiska folkslag, men senare beskyddade den Kina mot plundring från mongoliska och turkiska stammar. Sedan 1987 har muren varit med på UNESCO:s världsarvslista, och sedan 2007 har den varit utsedd till en av världens sju underverk. Muren ligger runt 1 timmes tågresa eller 1,5 timmes bussresa från Peking. Badaling-avsnittet är den mest kända delen av muren, den har restaurerats och är mycket trång då de flesta turister kommer hit. Jinshanling, Huanghuacheng och Simatai är mer avlägsna, men ger en bättre bild av väggen bort från folkmassorna. Mutianyu har återställts, men är mycket mindre trångt än Badaling.
 • Hutongs - gamla gränder, där du kan hitta traditionell Peking-arkitektur. De går tillbaka till då Peking var huvudstad i Yuan-dynastin (1266-1368). De flesta byggnader i Hutongs är tillverkade på traditionellt gårdsstil. Många av dessa gårdshem var ursprungligen ockuperade av aristokrater, men efter det kommunistiska maktövertagande 1949 knuffades aristokraterna ut och ersattes med fattiga familjer. Det kan vara roligt att gå omkring i området och drömma sig tillbaka till hur det en gång såg ut i resten Peking, du kan även äta gott här så väl som shoppa en del.
 • Peking Opera - anses vara den mest kända av alla traditionella operas som utförs runt Kina. Denna typ av opera är mycket annorlunda från västerländsk opera med kostymer, sångstil, musik och publikreaktioner som är klart kinesiska. Några av de bästa ställena att titta på opera finns i Xuanwu-distriktet inklusive Huguang Huguang Theatre och Lao She. Det finns också ett antal i Yang-distriktet inklusive teatern Chang'an.
 • Panjiayuan Flea Market - om har någon dag över på din resa och inte vet vad du ska hitta på rekommenderar vi att du besöker denna gigantiska loppmarknad där alla tänkbara kuriosa, artefakter och falska Tang-dynastin knock - offs är till försäljning. Från början ansågs det vara en ”smuts-marknad” då fattiga människor från början sålde saker de hittat på gatan – nu för tiden är det däremot mycket annorlunda och här kan du nu hitta det allra mesta. Bästa dagarna att komma hit är tidigt lördag och söndag morgon, men den är även öppen alla andra dagar i veckan.
 • The National Stadium - eller ”Bird's Nest” i Chaoyang -distriktet är ett nytt stort landmärke och en symbol för de olympiska spelen 2008. Två samtida byggnader i Chaoyang-distriktet är anmärkningsvärda landmärke : CCTV Building och World Trade Center Tower III. Båda är enastående exempel på modern arkitektur.
 • Det finns också ett antal märkliga lämningar från den medeltida staden , inklusive Mingdynastins City Wall Site Park (de enda resterna av stadsmuren) i Chongwen-distriktet, Drum and Bell Towers i Dongchen-distriktet, och Qianmen i Chongwen-distriktet.

Boende i Peking

I Peking finns det en uppsjö av boendealternativ, men om du inte vill bo bland en massa turister kan du välja att bo i ett äkta kinesiskt hem. Med HomeToGo kan du välja att antingen bo hos en värd som kan agera privat guide under resan, eller så bokar du ett boende som är privat, bara för dig! Annars kan din värd visa dig de allra bästa sevärdheterna som staden har att erbjuda, och de restaurangerna som kan tillaga de lokala specialiteterna på just det rätta sättet. Du kan välja att bo i ett hus, men även enklare rum och lägenheter i centrum för dig som reser på en budget. Säkerligen kommer du hitta något som passar dig, om inte annat kan vi hjälpa dig. HomeToGo önskar dig en underbar resa till Peking!

Vi jämför över 300 leverantörer, inklusive:

Booking.com semesterboenden Peking Novasol semesterboenden Peking dansommer semesterboenden Peking TripAdvisor semesterboenden Peking DanCenter semesterboenden Peking Cofman.se semesterboenden Peking HomeAway semesterboenden Peking SOL OCH STRAND semesterboenden Peking Interhome semesterboenden Peking e-domizil semesterboenden Peking Belvilla semesterboenden Peking Holiday Home semesterboenden Peking 9flats.com semesterboenden Peking Inter Chalet semesterboenden Peking Only-apartments semesterboenden Peking Migoa semesterboenden Peking

Liknande semesterdestinationer

Topp-Peking-omgivningar