Semesterboenden i Portugal

Jämför 207 201 tillgängliga boenden, från 60 leverantörer
Portugal
När som helst
2 gäster
Spara upp till 48 %

Det bästa urvalet av semesterboenden i Portugal

-48%
t.ex. 1/06 - 8/06
Lägenhet ∙ 3 gäster ∙ 1 sovrum
Bairro Alto, Lissabon, Portugal
Från 474 kr 912 kr
HomeAway
4,8
Se erbjudande
-46%
t.ex. 11/05 - 18/05
Lägenhet ∙ 4 gäster ∙ 1 sovrum
Porto, Portugal
Från 382 kr 706 kr
HomeAway
4,5
Se erbjudande
-35%
t.ex. 11/01 - 18/01
Lägenhet ∙ 4 gäster ∙ 1 sovrum
Estoril, Cascais, Portugal
Från 678 kr 1 050 kr
HomeAway
4,0
Se erbjudande

Rekommenderade semesterboenden i Portugal

Hyr hus och lägenheter i Portugal från 245 kr per natt

Lägenhet ∙ 3 gäster ∙ 1 sovrum
Seia, Guarda, Portugal
Från 249 kr
HomeAway
5,0
Se erbjudande
Lägenhet ∙ 5 gäster ∙ 2 sovrum
Portimão, Faro, Portugal
Från 449 kr
HomeAway
4,7
Se erbjudande
Hus ∙ 5 gäster ∙ 2 sovrum
Guisande, Santa Maria da Feira, Portugal
Från 405 kr
HomeAway
4,6
Se erbjudande
Hus ∙ 2 gäster ∙ 1 sovrum
Prazeres, Madeira Island, Portugal
Från 330 kr
HomeAway
4,5
Se erbjudande
Lägenhet ∙ 4 gäster ∙ 1 sovrum
Rio de Mouro, Sintra, Portugal
Från 247 kr
HomeAway
4,5
Se erbjudande
Lägenhet ∙ 6 gäster ∙ 2 sovrum
Funchal, Madeira Island, Portugal
Från 275 kr
HomeAway
4,5
Se erbjudande
Lägenhet ∙ 5 gäster ∙ 1 sovrum
Albufeira, Faro, Portugal
Från 479 kr
HomeAway
5,0
Se erbjudande
Lägenhet ∙ 4 gäster ∙ 2 sovrum
Évora, Portugal
Från 1 916 kr
HomeAway
4,7
Se erbjudande
Lägenhet ∙ 5 gäster ∙ 2 sovrum
Peniche, Leiria, Portugal
Från 494 kr
HomeAway
4,4
Se erbjudande
Se alla erbjudanden

Semesterhus med pool

Pool
Lägenhet ∙ 4 gäster
Tavira, Faro, Portugal
Från 367 kr
HomeAway
4,5
Se erbjudande
Pool
Lägenhet ∙ 3 gäster ∙ 1 sovrum
Quarteira, Loulé, Portugal
Från 461 kr
Inter Chalet
4,1
Se erbjudande
Pool
Lägenhet ∙ 3 gäster ∙ 1 sovrum
Carvoeiro, Lagoa, Portugal
Från 576 kr
HomeAway
4,0
Se erbjudande
Se alla erbjudanden

Semesterboende med terrass eller balkong

Balkong/uteplats
Hus ∙ 2 gäster ∙ 1 sovrum
Sao Vicente, Madeira Island, Portugal
Från 294 kr
HomeAway
4,7
Se erbjudande
Balkong/uteplats
Hus ∙ 2 gäster ∙ 1 sovrum
Colares, Sintra, Portugal
Från 651 kr
HomeAway
5,0
Se erbjudande
Balkong/uteplats
Lägenhet ∙ 2 gäster ∙ 1 sovrum
Fuseta, Olhão, Portugal
Från 553 kr
HomeAway
5,0
Se erbjudande
Se alla erbjudanden

Semesterboende med öppen spis

Öppen spis
Hus ∙ 2 gäster ∙ 1 sovrum
Celas, Vinhais, Portugal
Från 345 kr
HomeAway
5,0
Se erbjudande
Öppen spis
Hus ∙ 5 gäster ∙ 3 sovrum
Vila de Frades, Vidigueira, Portugal
Från 494 kr
HomeAway
4,6
Se erbjudande
Öppen spis
Hus ∙ 3 gäster ∙ 2 sovrum
Alvor, Portimão, Portugal
Från 722 kr
HomeAway
4,0
Se erbjudande
Se alla erbjudanden

Populära faciliteter för semesterboenden Portugal

 • Rökande (9 554)
 • Rökning ej tillåten (88 703)
 • Air condition (77 285)
 • Pool (72 584)
 • Parkering (71 081)
 • Bubbelpool (7 015)
 • Diskmaskin (69 070)
 • Balkong/uteplats (68 052)
 • Trädgård (58 721)
 • Grill (53 965)
 • Husdjur ej tillåtna (40 982)
 • Öppen spis (37 639)

Pris och tillgänglighet Portugal

Information om priser på semesterboenden Portugal

Denna graf visar genomsnittspriserna för de kommande 6 månaderna Portugal. Semesterboenden är dyrare i Juli. Satsa på en semester i Februari för en prisvärd vistelse i Portugal.

Information om tillgängliga semesterboenden Portugal

Grafen visar vad som redan bokats veckovis i Portugal under de kommande 6 månaderna. Månaden med flest bokningar är Augusti, då 51 % av semesterboendena är bokade. Det är enklare att hitta ett semesterboende i Oktober, då endast 18 % av boendena är bokade.

Lägenheter och Boende i Portugal

Portugal är en av Europas äldsta länder och ligger vid den sydvästra utkanten av Europa på den iberiska halvön. Hem till 10 miljoner människor som är spridda över 92,090 km2 på ett mycket varierande landskap, med många spännande historiska reliker och ett varmt medelhavsklimat. I otroligt vackra Portugal finns otroligt mycket att se och upptäcka. Till landet tillhör även ögruppen Azorerna. Besök till exempel den fascinerande huvudstaden Lissabon, de pittoreska kust och bergs-byarna, Algarve kusten för fantastiska sandstränder eller underbara Porto för att nämna några få destinationer i Portugal. Här finns allt från otrolig shopping, kultur och historia till underbara badplatser och unika restauranger. Portugal är verkligen en Europeisk pärla fylld av lokala skatter, orörd natur och en genuin kultur där du fortfarande kan upptäcka oexploaterade områden.

Kuriosa

 • Över hälften av världens kork kommer från Portugal!
 • Portugisiska människor äter mer fisk och skaldjur per capita än något annat land i världen!
 • Portugal och Spanien är de enda EU-länderna som har avskaffat livstidsstraff.
 • Portugal är hem till Europas längsta bro – den kallas Vasco de Gama och är över 16 km lång!

Algarve

Algarve i Portugal, ligger vid södra änden av landet och är en stöttepelare för turister från hela Europa. Dess vackra steniga röda kust, gyllene sandstränder och 3000 soltimmar gör att regionen har allt för semestrande. Namnet Algarve kommer från det arabiska ordet för "väst" som speglar regionens historia som innefattar 500 år av morisk regim.

Vad finns att se och göra i Algarve? Den kanske mest sevärdheten i regionen är Pegões akvedukten, en bit ifrån staden Templar, som byggdes på 16-talet och försörjde Convento de Cristo med vatten under dess storhetstid. De pittoreska kuststäderna Tavira och Olhao är båda höjdpunkter i Algarve. Båda är pittoreska, drömmande städer som överlever på fiske och turism. Här hittar du fiskmarknader, gulliga restauranger och vackra vyer över havet. Huvudstaden i Algarve är Faro och där hittar du den imponerande stadsmuren. Idag är Faro ett populärt turistmål med en väl bevarad barockkatedral och bra stränder. Beläget nära Faro ligger den fascinerande Ruinas Romanas de Milreu - en utgrävningsplats som är en av de få imponerande exempel kvar av romerskt styre.I staden Estoi finner man imponerande Palacio de Estoi från 1800-talet. Det rosa palatset är en av de få återstående palats kvar i Portugal. I slottsparken finns vackra trädgårdar, statyer, fontäner och en stor kyrka. I närheten finner man Loule som är känd för sin keramik.

Lissabon

Lissabon är hjärtat i Portugal. "Den vita staden" ligger i en massiv vik. Staden blev nästan helt förstörd efter att den mest förödande jordbävningen som någonsin drabbat en europeisk stad inträffade år 1755. Jordbävningen tog 40.000 liv och ännu fler blev hemlösa. Staden har därefter byggts om och idag är en av Europas vackraste och mest spännande städer! Brasileria är stadens centrala torg och var platsen för tjurfäktningar i svunna tider. Idag finner man mest blommor och fontäner på torget som numera är en central mötesplats i Lissabon, och en bra utgångspunkt för turister. En av de få byggnaderna att överleva jordbävningen är Carmo klostret - det är förstört, men det är fortfarande kvar. Idag är det ett arkeologiskt museum som ger en bra inblick i Lissabon och Portugals händelserika och djupa historia.

Lissabon är hem till några intressanta transportmedel - gamla spårvagnar som pressar sig genom smala gator, så väl som liftar som tar passagerare från nedre delen av staden till de svindlande höjderna ovan som kallas Bairro Alto. Därifrån kan du få en uppfattning om geografin i det omgivande området och se fantastiska vyer över havet, hus och gamla stan i Alfama. I Lissabon kan man även se Jardin de Estrella, som är en intressant stor samling av tropiska växter. Det är en fantastisk plats att komma bort från stojet och stimmet i Lissabon, och ligger nära är den grandiosa Basilica de Estrela som också definitivt är värt ett besök.

Andra saker att se och göra i Portugal

I hela Portugal hittar du många slott och religiösa byggnader, en av de bästa och mest imponerande är Batalha klostret, ett gotiskt medeltida kloster som byggdes någon gång mellan 14- och 1600-talet- mellan den 14 och 16-talet. Klostret byggdes för att fira självständigheten från spanskt styre, och både den genomtänkta inredningen inklusive de blyinfattade fönsterna och imponerande kalkstenexteriören är sevärda. Castillo Almoroul är en fästning byggd på en liten ö i mitten av floden Tejo. Fästningen byggdes på 1100-talet för att skydda dåvarande huvudstaden Coimbra från morerna. Senare fungerade den som en slags tullstation mellan de olika Lissabon-regionerna. Området är mycket mysigt i sig själv och här kan du bland annat vandra runt i den kringliggande kaktus-skogen eller hyra en kanot eller bada i floden. Convento de Cristo är ett riddartempel i staden Tomar som började byggas på 1100-talet. En annan populär sak att göra i Portugal är att ta en flodkryssning på Douro-floden. Det är en av de stora floderna på den iberiska halvön och Douro River Cruises är tillgängliga från Porto ner till Regua – skäm bort dig själv med en sjudagars kryssning där du serveras allt från morgon till kväll!

I Portugal finns det ingen brist på boendealternativ, men HomeToGo erbjuder något genuinare. Hos oss kan du välja att bo i ett privat boende eller att bo hemma hos en värd som kan agera guide under din vistelse. Vi har semesterhus, lägenheter, sommarstugor, lyxiga apartments och herrgårdar, men även mindre rum och studios. Oavsett vad du letar efter är vi säkra på att du kan hitta det hos oss!

Vi jämför över 600 leverantörer, inklusive:

Booking.com semesterboenden Portugal Novasol semesterboenden Portugal dansommer semesterboenden Portugal Airbnb semesterboenden Portugal TripAdvisor semesterboenden Portugal DanCenter semesterboenden Portugal Cofman.se semesterboenden Portugal HomeAway semesterboenden Portugal SOL OCH STRAND semesterboenden Portugal Interhome semesterboenden Portugal e-domizil semesterboenden Portugal Belvilla semesterboenden Portugal Holiday Home semesterboenden Portugal 9flats.com semesterboenden Portugal Inter Chalet semesterboenden Portugal Only-apartments semesterboenden Portugal Migoa semesterboenden Portugal

Populära destinationer Portugal

Kolla in de här populära semesterdestinationerna