Semesterhus och lägenheter i Sälen

Jämför 63 tillgängliga boenden, från 26 leverantörer
Sälen

Rekommenderade semesterhus i Sälen

Hyr hus och lägenheter i Sälen: från 170 kr per natt

418 kr
från 312 kr
-25%
35 m² Hus
6 1
Malung, Dalarnas län, Sverige
5,0
"Utmärkt" 1 omdöme
Hittat på Booking.com
606 kr
från 336 kr
-45%
60 m² Hus
6 3
Malung, Dalarnas län, Sverige
4,3
"Utestående" 34 omdömen
Hittat på Inter Chalet
från 650 kr
30 m² Lägenhet
2 2
Sälen, Malung, Sverige
4,8
"Utmärkt" 112 omdömen
Hittat på Booking.com
från 772 kr
Sälens Bed & Breakfast
6 1
Sälen, Malung, Sverige
4,4
"Utestående" 223 omdömen
Hittat på Booking.com
Se alla erbjudanden

  Semesterboende med öppen spis

389 kr
från 287 kr
-26%
120 m² Hus
10 5
Malung, Dalarnas län, Sverige
4,0
"Mycket bra" 1 omdöme
Hittat på Booking.com
734 kr
från 310 kr
-58%
108 m² Hus
8 4
Malung, Dalarnas län, Sverige
4,0
"Mycket bra" 1 omdöme
Hittat på Booking.com
1 067 kr
från 447 kr
-58%
108 m² Hus
8 4
Malung, Dalarnas län, Sverige
4,7
"Utmärkt"
Hittat på only-apartments
Se alla erbjudanden

Populära faciliteter för hus och lägenheter Sälen

 • TV (34)
 • Rökning ej tillåten (29)
 • Kök (29)
 • Mikrovågsugn (29)
 • Balkong/uteplats (25)
 • Fiske (24)
 • Trädgård (18)
 • Internet (17)
 • Grill (13)
 • Öppen spis (13)
 • Parkering (12)
 • Husdjur ej tillåtna (10)

Väderprognosen Sälen

-3°
-10°

-7°

-2°

-1°
16°
19°
20°
10°
19°
16°


-3°

-5°
Jan
Feb
Mars
Apr
Maj
Juni
Juli
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
- Regniga dagar

Kolla in vår väderprognos för att hitta den perfekta månaden för din semester. Juli har den högsta medeltemperaturen. Å andra sidan kan temperaturen vara lägre än -10° i Januari. Januari är den blötaste månaden med 20 regndagar. Du kan förvänta dig minst regn i September, som bara har 10 regndagar.

Finn din drömstuga i Sälens vackra vinterland

I Sälen hittar du norra Europas största alpina skidanläggningar, samt aktiviteter och backar för alla åldrar och önskemål. Åk till underbara Dalarna och kliv ut i ett vinterparadis som består av fyra områden: Lindvallen, Högfjället, Tandådalen och Hundfjället. Sälen fokuserar inte enbart på skidåkning, utan här erbjuds många andra aktiviteter för den som vill kombinera skidåkning med annat.

Visa alla 63 boenden
Familjeaktiviteter

Spännande vintersemester för de små

Du finner de största områdena och flesta aktiviteterna för barn på Hundfjället och i Lindvallen. På Trollbäckstorget hittar du Hundfjällets barn- och skidskoleområde. Besök även Trollskogen, där troll och träd har fått liv, och följ dem på resan genom den gamla skogen. För en ännu mer unik upplevelse kan du besöka skogen efter mörkrets inbrott. Då är den upplyst med lampor som skiftar färg.

Vill du göra några åk i backarna utan barnen kan du besöka Valles Snölekis; ett bemannat lekland av snö, för barn från 2 år. Barnen tas väl omhand av personalen från skidskolan, och även föräldrar får vara med i leklandet om så önskas. Barnen behöver inte kunna åka skidor på lekiset. Det finns små kullar där de kan åka pulka eller snowracer. Åkdon går att låna på plats. Barnen kan även testa skidkarusell, där de lär sig att använda skidliften, samt Valles egna 5-kamp.

Nöjesliv

After ski håller dig varm i vinternatten

Efter alla åk i backen är det trevligt att ta sig ut i vinternatten med vänner och bekanta. I Sälen finns ett stort utbud av uteställen för alla smaker. Bege dig exempelvis till ICE Nightclub, som ofta gästas av kända DJ:s och spännande artister. Ett annat alternativ är Sälens Högfjällshotell som står värd för klubben Vinterträdgården. Klubben tar in 2000 gäster, och för underhållningen står Sveriges artistelit, coverband och DJ:s. Här finns även XS Nightclub, som inspirerats av XS i Las Vegas, och är något utöver det vanliga.

Är du inte den dansanta typen kan du besöka lugnare och gemytligare ställen, som Bügel Lounge eller Gustav Grill och Bar. Njut av mat i världsklass, eller drick en god drink och skåla i goda vänners lag.

Lokala attraktioner

Upplev den storslagna fjällnaturen

Mellan Storfjället, Hemfjället och Mellanfjället ligger Storfjällsgraven. Det är precis som det låter; nästan som en liten grav, mitt ute i ingenstans. Du kan ta dig hit på längdskidor, skoter eller med hundspann. Gå in och värm dig med nygräddade våfflor och en kopp varm choklad i våffelstugans unika och genuina miljö.

Ett annat alternativ är att ta dig till Hemfjället och Hemfjällsstugan. Även här kan du avnjuta varma och färska våfflor samt hett, nykokt kaffe. På samma sätt som Storfjällsgraven åker du till Hemfjället antingen på längskidor, skoter eller med hundsläde. Skoter och hundsläde kan bokas på närmaste hotell eller via turistinformationen.

Vi jämför över 250 leverantörer, inklusive:

Booking.com semesterboenden Sälen Novasol semesterboenden Sälen dansommer semesterboenden Sälen TripAdvisor semesterboenden Sälen DanCenter semesterboenden Sälen Cofman.se semesterboenden Sälen HomeAway semesterboenden Sälen SOL OCH STRAND semesterboenden Sälen Interhome semesterboenden Sälen Wimdu semesterboenden Sälen e-domizil semesterboenden Sälen Belvilla semesterboenden Sälen Holiday Home semesterboenden Sälen 9flats.com semesterboenden Sälen Inter Chalet semesterboenden Sälen only-apartments semesterboenden Sälen Migoa semesterboenden Sälen

Liknande semesterdestinationer