Semesterhus och lägenheter i Sälen

Jämför 166 tillgängliga boenden, från 29 leverantörer
Sälen
Spara upp till 66 %

Det bästa urvalet av semesterboenden i Sälen

-66%
t.ex. 20/10 - 27/10
Hus ∙ 7 gäster ∙ 3 sovrum
Sälen, Malung, Sverige
från 489 kr 1 438 kr
Migoa
4,7
Se erbjudande
-16%
t.ex. 22/09 - 29/09
Hus ∙ 6 gäster ∙ 2 sovrum
Sälen, Malung, Sverige
från 452 kr 540 kr
Migoa
Se erbjudande
-60%
t.ex. 20/10 - 27/10
Hus ∙ 8 gäster ∙ 4 sovrum
Sverige
från 439 kr 1 102 kr
Migoa
4,3
Se erbjudande

Rekommenderade semesterhus i Sälen

Hyr hus och lägenheter i Sälen: från 179 kr per natt

Öppen spis
Hus ∙ 6 gäster ∙ 3 sovrum
Sälen, Malung, Sverige
från 334 kr
Inter Chalet
4,4
Se erbjudande
Öppen spis
Hus ∙ 10 gäster ∙ 5 sovrum
Sälen, Malung, Sverige
från 297 kr
HomeAway
4,0
Se erbjudande
Öppen spis
bed & breakfast ∙ 6 gäster ∙ 2 sovrum
Malung N, Malung, Sverige
från 693 kr
Booking.com
4,3
Se erbjudande
Öppen spis
Lägenhet ∙ 2 gäster
Malung N, Malung, Sverige
från 587 kr
Booking.com
4,8
Se erbjudande
Se alla erbjudanden

Sommarhus eller stuga med fiskemöjligheter i närheten

Fiske
Hus ∙ 4 gäster ∙ 2 sovrum
Sälen, Malung, Sverige
från 179 kr
Novasol
5,0
Se erbjudande
Fiske
Hus ∙ 6 gäster ∙ 1 sovrum
Sälen, Malung, Sverige
från 356 kr
Novasol
5,0
Se erbjudande
Fiske
Lägenhet ∙ 2 gäster ∙ 1 sovrum
Malung N, Malung, Sverige
från 498 kr
Booking.com
4,8
Se erbjudande
Fiske
Hus ∙ 2 gäster
Sälen, Malung, Sverige
från 876 kr
Booking.com
4,4
Se erbjudande
Se alla erbjudanden

Populära faciliteter för hus och lägenheter Sälen

 • TV (38)
 • Kök (37)
 • Rökning ej tillåten (36)
 • Parkering (33)
 • Mikrovågsugn (33)
 • Balkong/uteplats (32)
 • Grill (30)
 • Trädgård (25)
 • Öppen spis (25)
 • Fiske (24)
 • Diskmaskin (23)
 • Husdjur ej tillåtna (19)

Väderprognosen Sälen

-3°
-10°

-7°

-2°

-1°
16°
19°
20°
10°
19°
16°


-3°

-5°
Jan
Feb
Mars
Apr
Maj
Juni
Juli
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
- Regniga dagar

Kolla in vår väderprognos för att hitta den perfekta månaden för din semester. Juli har den högsta medeltemperaturen. Å andra sidan kan temperaturen vara lägre än -10° i Januari. Januari är den blötaste månaden med 20 regndagar. Du kan förvänta dig minst regn i September, som bara har 10 regndagar.

Finn din drömstuga i Sälens vackra vinterland

I Sälen hittar du norra Europas största alpina skidanläggningar, samt aktiviteter och backar för alla åldrar och önskemål. Åk till underbara Dalarna och kliv ut i ett vinterparadis som består av fyra områden: Lindvallen, Högfjället, Tandådalen och Hundfjället. Sälen fokuserar inte enbart på skidåkning, utan här erbjuds många andra aktiviteter för den som vill kombinera skidåkning med annat.

Visa alla 166 boenden
Familjeaktiviteter

Spännande vintersemester för de små

Du finner de största områdena och flesta aktiviteterna för barn på Hundfjället och i Lindvallen. På Trollbäckstorget hittar du Hundfjällets barn- och skidskoleområde. Besök även Trollskogen, där troll och träd har fått liv, och följ dem på resan genom den gamla skogen. För en ännu mer unik upplevelse kan du besöka skogen efter mörkrets inbrott. Då är den upplyst med lampor som skiftar färg.

Vill du göra några åk i backarna utan barnen kan du besöka Valles Snölekis; ett bemannat lekland av snö, för barn från 2 år. Barnen tas väl omhand av personalen från skidskolan, och även föräldrar får vara med i leklandet om så önskas. Barnen behöver inte kunna åka skidor på lekiset. Det finns små kullar där de kan åka pulka eller snowracer. Åkdon går att låna på plats. Barnen kan även testa skidkarusell, där de lär sig att använda skidliften, samt Valles egna 5-kamp.

Nöjesliv

After ski håller dig varm i vinternatten

Efter alla åk i backen är det trevligt att ta sig ut i vinternatten med vänner och bekanta. I Sälen finns ett stort utbud av uteställen för alla smaker. Bege dig exempelvis till ICE Nightclub, som ofta gästas av kända DJ:s och spännande artister. Ett annat alternativ är Sälens Högfjällshotell som står värd för klubben Vinterträdgården. Klubben tar in 2000 gäster, och för underhållningen står Sveriges artistelit, coverband och DJ:s. Här finns även XS Nightclub, som inspirerats av XS i Las Vegas, och är något utöver det vanliga.

Är du inte den dansanta typen kan du besöka lugnare och gemytligare ställen, som Bügel Lounge eller Gustav Grill och Bar. Njut av mat i världsklass, eller drick en god drink och skåla i goda vänners lag.

Lokala attraktioner

Upplev den storslagna fjällnaturen

Mellan Storfjället, Hemfjället och Mellanfjället ligger Storfjällsgraven. Det är precis som det låter; nästan som en liten grav, mitt ute i ingenstans. Du kan ta dig hit på längdskidor, skoter eller med hundspann. Gå in och värm dig med nygräddade våfflor och en kopp varm choklad i våffelstugans unika och genuina miljö.

Ett annat alternativ är att ta dig till Hemfjället och Hemfjällsstugan. Även här kan du avnjuta varma och färska våfflor samt hett, nykokt kaffe. På samma sätt som Storfjällsgraven åker du till Hemfjället antingen på längskidor, skoter eller med hundsläde. Skoter och hundsläde kan bokas på närmaste hotell eller via turistinformationen.

Vi jämför över 300 leverantörer, inklusive:

Booking.com semesterboenden Sälen Novasol semesterboenden Sälen dansommer semesterboenden Sälen TripAdvisor semesterboenden Sälen DanCenter semesterboenden Sälen Cofman.se semesterboenden Sälen HomeAway semesterboenden Sälen SOL OCH STRAND semesterboenden Sälen Interhome semesterboenden Sälen Wimdu semesterboenden Sälen e-domizil semesterboenden Sälen Belvilla semesterboenden Sälen Holiday Home semesterboenden Sälen 9flats.com semesterboenden Sälen Inter Chalet semesterboenden Sälen only-apartments semesterboenden Sälen Migoa semesterboenden Sälen

Liknande semesterdestinationer