Semesterboenden i Sankt Petersburg - HomeToGo base64Hash Semesterboenden i Sankt Petersburg - HomeToGo

Semesterboenden i Sankt Petersburg

Tyvärr hittades inga tillgängliga erbjudanden
Sankt Petersburg
När som helst
Personer
Sankt Petersburg
När som helst
Personer

Populära filter för att hitta den perfekta bostadsuthyrningen Sankt Petersburg

Pooler
4 vuxna
2 vuxna
1 sovrum
Hus
Husdjur tillåtna
Luftkonditionering

Väderprognos för Sankt Petersburg

max.
Min.
-5°
-9°
27 dagar 27
max.
Min.
-1°
-6°
23 dagar 23
max.
Min.

-4°
18 dagar 18
max.
Min.

18 dagar 18
max.
Min.
18°
17 dagar 17
max.
Min.
20°
12°
19 dagar 19
max.
Min.
23°
15°
17 dagar 17
max.
Min.
21°
13°
18 dagar 18
max.
Min.
16°
16 dagar 16
max.
Min.

18 dagar 18
max.
Min.

-1°
24 dagar 24
max.
Min.

-4°
28 dagar 28
jan
feb
mars
apr
maj
juni
juli
aug
sep
okt
nov
dec
- Regniga dagar

Kolla in vår väderprognos för att hitta den perfekta månaden för din semester. Juli har den högsta medeltemperaturen. Den kallaste månaden är Januari December är årets blötaste månad. Du som inte gillar regn kanske bör välja en annan månad.

7-dagars väderprognos Sankt Petersburg

lör, 15 juni
19°
19°

15%

4 h

10 km/h

sön, 16 juni
24°
23°

0%

0 h

5 km/h

mån, 17 juni
27°
26°

40%

1 h

9 km/h

tis, 18 juni
18°
17°

90%

0 h

11 km/h

ons, 19 juni
22°
22°

80%

1 h

11 km/h

tors, 20 juni
21°
21°

0%

3 h

12 km/h

fre, 21 juni
20°
19°

90%

3 h

11 km/h

Lägenheter och Apartments i Sankt Petersburg

Få städer imponerar så som Sankt Petersburg – med sevärdheterna så som Kryssaren Aurora som är ett flytande museum som påminner om Ryska revolutionen som skedde år 1917. Aurora byggdes år 1903 och avfyrade ett signalskott i samband med att revolutionen inleddes, vilket är anledningen till varför det idag är ett av de mest historiska sevärdheterna i staden. Andra sevärdheter som heller inte får missas är den enorma Isakskatedralen som invigdes år 1850 och huserar en takmålning av Karl Brjullov som täcker över 800 kvadratmeter. Uppståndelsekyrkan är också en väldigt fascinerande byggnad, kyrkan som byggdes under 1800-talet å Alexander den andres vägnar, står kvar som en populär turistattraktion. I Sankt Petersburg äe det däremot svårt att få tag på prisvärda hotell och vandrarhem med plats kvar. HomeToGo erbjuder ett alternativ till hotell och vandrarhem där du kan bo hos Sankt Petersburg lokalbefolkning och uppleva en mer genuin resa. Boka med HomeToGo idag och prova på att ”travel like a local!”

Boende i Sankt Petersburg

Är du trött på att betala för dyra hotell och att leta runt i timmar efter boende? Boka istället med HomeToGo så får du valuta för pengarna. Med HomeToGo kan du enkelt och snabbt boka ett boende, vare sig du söker en lägenhet eller ett stort hus invid Sankt Petersburg , finner du det här. Det enda du behöver göra är att klicka runt på hemsidan, titta på bilderna och läsa tidigare gästers recensioner - och finna ditt perfekta boende. Med HomeToGo kan man även boka Bed and Breakfast (B&B) där man förutom att serveras frukost varje dag, också får privilegiet att ha en personlig guide med sig på resan.

Hyr lägenhet med oss

Låt din personliga guide visa dig Sankt Petersburg s guldkorn – det som lokalborna själva gillar. Hitta de bästa sevärdheterna, restaurangerna och barerna, långt ifrån turistfällorna. Slipp dyra hotell och trånga vandrarhem och boka en mer genuin resa, med en egen lägenhet från HomeToGo! Boka idag och prova på att ”travel like a local!”

Hyr lägenhet med oss

Slipp dyra, opersonliga hotell och trånga vandrarhem och boka en lägenhet i Sankt Petersburg istället och bo som en lokalbo! Med din egen lägenhet så kan du se Sankt Petersburg från invånarnas sida och få en unik insikt till hur det verkligen är att bo i staden. Bo i en äkta rysklägenhet för en autentisk upplevelse!

Bo som en lokalbo med en HomeToGo-apartment

Nästa semester kan du bo som en lokalbo i din egen apartment och njuta av allt det fantastiska Sankt Petersburg har att erbjuda. Lev i en apartment och res som en lokalbo!

Vanligt ställda frågor

Hur mycket kostar det att hyra en semesterbostad Sankt Petersburg?

Genomsnittspriset per natt för semesterbostäder Sankt Petersburg är .

Vilka bekvämligheter är mest populära för semesterbostäder Sankt Petersburg?

Om du vill boka en semesterbostad Sankt Petersburg är de vanligaste bekvämligheterna som andra letar efter, är hus med bastu, rökfritt och luftkonditionering.

Är husdjur tillåtna i semesterbostäder Sankt Petersburg?

Att hitta en stuga att hyra Sankt Petersburg som tillåter hundar är definitivt möjligt, med 0 husdjursvänliga bostäder som erbjuds.

Vilken är den bästa tiden på året att resa till Sankt Petersburg?

Om du bokar en semesterbostad Sankt Petersburg, tänk på att regnperioden vanligen är i December eller Januari, där September ofta är den torraste.

Vilka är de bästa grannskapen Sankt Petersburg?

Bästa städerna att besöka

image-tag