Semesterhus och lägenheter i Sundbyberg

Jämför 153 tillgängliga boenden, från 29 leverantörer
Sundbyberg

Rekommenderade semesterhus i Sundbyberg

Hyr hus och lägenheter i Sundbyberg: från 187 kr per natt

från 1 760 kr
128 m² Hus
5 3
Sundbyberg, Stockholms län, Sverige
4,0
"Mycket bra" 1 omdöme
Hittat på Novasol
1 586 kr
från 1 317 kr
-17%
110 m² Hus
6 3
Spånga-Tensta, Spånga, Sverige
4,8
"Utmärkt" 1 omdöme
Hittat på Novasol
från 3 111 kr
150 m² Hus
6 3
Ulriksdal, Solna, Sverige
4,8
"Utmärkt" 5 omdömen
Hittat på HomeAway
från 2 180 kr
65 m² Lägenhet
3 2
Huvudsta, Solna, Sverige
4,1
"Mycket bra" 27 omdömen
Hittat på Booking.com
Se alla erbjudanden

Populära faciliteter för hus och lägenheter Sundbyberg

 • Internet (81)
 • Kök (58)
 • Rökning ej tillåten (56)
 • Parkering (54)
 • TV (51)
 • Mikrovågsugn (44)
 • Tvättmaskin (43)
 • Rullstolsanpassat (31)
 • Balkong/uteplats (26)
 • Diskmaskin (26)
 • Husdjur ej tillåtna (25)
 • Husdjur tillåtna (19)

Väderprognosen Sundbyberg


-5°

-3°

-2°
10°
16°
19°
10°
23°
13°
21°
12°
17°
11°


-1°
Jan
Feb
Mars
Apr
Maj
Juni
Juli
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
- Regniga dagar

Kolla in väderprognosen . I Juli uppnås medeltemperaturer på 23° Den kallaste månaden är Januari Den regnigaste månaden är Januari, och den torraste är September.

Finn rätt stuga för dig i härliga Sundbyberg

Sundbyberg ligger endast 7 km från Stockholm Central. Med tillgång till både tunnelbana och pendeltåg befinner du dig i de centrala delarna av huvudstan på ett ögonblick. Men du behöver inte ta dig in till Stockholm om du inte önskar; i Sundbyberg finns ett stort utbud av aktiviteter och många intressanta besöksmål. I och med närheten till Bromma Flygplats är det även lätt att ta sig hit, oavsett varifrån i Sverige du reser.

Visa alla 153 boenden
Konst & kultur

Undersköna Marabouparken och Friends Arena

I centrala Sundbyberg ligger Marabouparken, vars namn vittnar om chokladföretaget Marabous roll i skapandet av parken på 1940- och 50-talen. Marabou, som värnade om sina anställdas hälsa, ville med parken erbjuda en möjlighet till rekreation och avkoppling. Den mest kända sevärdheten i parken är en omfattande skulptursamling bestående av 16 konstverk av svenska såväl som utländska konstnärer och kreatörer. Koppla av i den natursköna och historiska miljön, samtidigt som du förkovrar dig i konst och kultur.

I nära anslutning till Sundbyberg ligger Friends Arena; den nya nationalarenan som inte enbart står värd för idrottsevenemang utan också för större tillställningar och konserter. Om du har tur kanske en världsstjärna är på besök samtidigt som du!

Nöjesliv

Hitta din kvarterskrog eller nattklubb i city

Sundbyberg har ett stort utbud av restauranger och barer. Bege dig in till hjärtat av "Sumpan" och välj och vraka bland olika kulinariska läckerheter. På Sundbybergs Köksbryggeri, i samma byggnad som konstmuseet Det Nya Museet, kan du inte bara njuta av god mat utan även av utsökt hembryggt öl.

Tar du dig in till Stockholm är utbudet naturligtvis ännu bredare. Omkring Stureplan ligger många exklusiva och lyxiga restauranger och nattklubbar, som exempelvis Prinsen, Riche och Humlan. Unna dig mat och dryck av högsta klass, och ge dig sedan ut i Stockholmsnatten! Rör dig mellan de mest kända uteställena som stan har att erbjuda, såsom Berns, Café Opera och Sturecompagniet. Tar du dig istället till Söder så hittar du lite mindre och mer genuina hak som serverar mat med nya och spännande smaker. På Götgatan, en av de mest kända gatorna på Söder, ligger ett unikt ställe vid så gott som varje tvärgata.

Lokala attraktioner

Besök Bällstaån eller gå på Solvalla

Bällstaån och Bällstaviken kallas även för "Sundbybergs guldkust". Här ligger de nyaste bostäderna och byggtakten är fortsatt hög. När strandpromenaden står klar kommer det gå att promenera och cykla längs vattnet, hela vägen in till Stockholm.

Vill du uppleva något alldeles unikt så rekommenderas ett besök på travbanan Solvalla, 3 km från Sundbybergs centrum. Anläggningen är den enskilt största travbanan i Norden och bjuder garanterat på show. Unna dig själv en god lunch i någon av restaurangerna, titta på travsport i världsklass och känn in den fantastiska atmosfären som genomsyrar hela arenan.

Vi jämför över 250 leverantörer, inklusive:

Booking.com semesterboenden Sundbyberg Novasol semesterboenden Sundbyberg dansommer semesterboenden Sundbyberg TripAdvisor semesterboenden Sundbyberg DanCenter semesterboenden Sundbyberg Cofman.se semesterboenden Sundbyberg HomeAway semesterboenden Sundbyberg SOL OCH STRAND semesterboenden Sundbyberg Interhome semesterboenden Sundbyberg Wimdu semesterboenden Sundbyberg e-domizil semesterboenden Sundbyberg Belvilla semesterboenden Sundbyberg Holiday Home semesterboenden Sundbyberg 9flats.com semesterboenden Sundbyberg Inter Chalet semesterboenden Sundbyberg only-apartments semesterboenden Sundbyberg Migoa semesterboenden Sundbyberg

Liknande semesterdestinationer