Semesterboenden i Sundsvall

Jämför 27 tillgängliga boenden, från 4 leverantörer
Sundsvall
När som helst
2 gäster
Spara upp till 18 %

Det bästa urvalet av semesterboenden i Sundsvall

Kajuta Sundsvall
-18%
t.ex. 3/10 - 10/10
Kajuta ∙ 4 gäster ∙ 1 sovrum
Sundsvall, Västernorrlands län, Sverige
Från 931 kr 1 131 kr
HomeToGo
Se erbjudande

Rekommenderade semesterboenden i Sundsvall

Hyr hus och lägenheter i Sundsvall från 497 kr per natt

Kajuta Sundsvall 2
Kajuta ∙ 2 gäster ∙ 1 sovrum
Sundsvall, Västernorrlands län, Sverige
Från 576 kr
Expedia
3.7/5.0
”Bra”
Se erbjudande
Se alla erbjudanden

Semesterboenden med WiFi

Lägenhet WiFi Sundsvall
WiFi
Lägenhet ∙ 2 gäster ∙ 1 sovrum
Sundsvall, Västernorrlands län, Sverige
Från 621 kr
Airbnb
5.0/5.0
”Utmärkt”
Se erbjudande
Hus WiFi Sundsvall
WiFi
Hus ∙ 2 gäster ∙ 1 sovrum
Sundsvall, Västernorrlands län, Sverige
Från 512 kr
Airbnb
5.0/5.0
”Utmärkt”
Se erbjudande
Privatrum WiFi Sundsvall
WiFi
Privatrum ∙ 2 gäster ∙ 1 sovrum
Sundsvall, Västernorrlands län, Sverige
Från 269 kr
Airbnb
4.9/5.0
”Utmärkt”
Se erbjudande
Se alla erbjudanden

Populära faciliteter för semesterboenden Sundsvall

 • Internet (26)
 • Rökning ej tillåten (25)
 • Tv (21)
 • Parkering (20)
 • Husdjur tillåtna (16)
 • Rullstolsanpassat (14)
 • Tvättmaskin (12)
 • Bastu (10)
 • Mikrovågsugn (8)
 • Kök (7)
 • Balkong/uteplats (7)
 • Bubbelpool (4)

Väderprognos för Sundsvall

-4°
-12°
-1°
-8°

-7°

-3°
14°
18°
22°
11°
20°
10°
15°


-4°

-8°
jan
feb
mars
apr
maj
juni
juli
aug
sep
okt
nov
dec
- Regniga dagar

Kolla in väderprognosen Sundsvall. De närmaste 6 månaderna kommer Juli ha den högsta medeltemperaturen. Å andra sidan kan temperaturen vara lägre än -12° i Januari. Januari är årets blötaste månad. Du som inte gillar regn kanske bör välja en annan månad.

Mysiga stugor i Sundsvall med närhet till stad och natur

Sundsvall har ett tufft förflutet med många bränder som drabbat staden hårt. Staden har dock rest sig, byggt en stadskärna av sten och kallas idag ofta för Norrlands huvudstad. Här kan du upptäcka den unika Stenstan, äta på en mängd restauranger och caféer och uppleva den norrländska naturen.

Visa alla 27 boenden
Var hittar man den bästa maten Sundsvall?

Mat i Sundsvall

En av Sundsvalls höjdpunkter är att upptäcka alla fantastiska restauranger. På PingPong serveras du spännande asiatisk mat på norrländska. Missa inte sushin! Här lagas även en rad smårätter och en avsmakningsmeny som består av kockens val av det bästa från köket.

På RÅ serveras du rätter i mellanstora portioner som inbjuder till att delas med ditt sällskap. Här blandas barstolar med mjuka soffor för en mysig samvaro. Maten är franskinspirerad men har samtidigt en tydlig norrländsk prägel.

På Invito möts Norrland och Italien och är ett populärt ställe att hänga med vännerna och dricka riktigt goda drinkar. Här kan du beställa en stor italiensk middag för hela familjen där du njuter av ett bord fyllt till bredden med mat.

Vilka är de bästa platserna att upptäcka konst och kultur i Sundsvall?

Konst och kultur i och kring Sundsvall

Är du intresserad av konst ska du besöka Aggegården. Här guidas du bland målningar och skulpturer av internationella konstnärers konst från 1600-tal till nutid. Konstnären Curt Agge ställer ut sin skulpturpark bestående av ett 50-tal skulpturer uppförda i järn.

På Galleri Sjögatan Sju ordnar Sundsvalls Konstförening olika aktiviteter för den konstintresserade. Här visas flera utställningar varje år. Flygande Huset är en kreativ plats där konstnärer arbetar med konst, skriver och förlägger böcker, håller föredrag om konst samt och ställer ut sin konst. Här finns även en vacker trädgård där du kan sitta med en kopp kaffe.

Strax utanför Borgsjö hittar du Slöjdmuseet som bjuder detaljrika modeller av gårdagens jordbrukssamhälle. Modellerna är gjorda av asp och lind och ger en inblick i det liv som levdes i en jordbruksfamilj på 1800-talket. Gör en utflykt från ditt boende i Sundsvall till lilla Ljustorp för att besöka Ateljé Tid & Rum. I ateljén finns måleri, skulptur och grafik för såväl visning som till försäljning.

Vilka är de bästa aktiviteterna för familjer Sundsvall?

Barnen har roligt i Sundsvall

Vill barnen göra något kul är Leos lekland ett säkert kort och uppskattas av nästan alla barn. På Norra Berget friluftsmuseum kan barnen titta på djur, leka i lekparken och grilla korv ute. På Himlabadet kan du bada med större eller mindre barn. Här finns attraktioner för äventyrliga äldre barn och lugnare delar för de mindre.

I Stenstan tar den lilla brandbilen från 1935 er med på en rolig och lärorik upplevelse. Turerna utgår från Stora torget. Här får barnen lära sig om Sundsvalls branddrabbade historia på ett roligt sätt. På vintern kan barnen åka skidor i den barnvänliga Sidsjöbacken. Backen har tre nedfarter och en liten "fun park" med hopp. Backen ligger precis bredvid en liten fågelsjö där barnen kan mata änder.

Sundsvall är barnvänlig stad och de flesta restauranger har barnstolar och skötbord. Pinchos är en internationell restaurang som riktar sig speciellt till barnfamiljer. Inredningen går i cirkustema och de har en blandad meny som passar hela familjen.

Lägenheter och Boende i Sundsvall

Vi jämför över 2 000 leverantörer, inklusive:

Booking.com semesterboenden Sundsvall Novasol semesterboenden Sundsvall dansommer semesterboenden Sundsvall Airbnb semesterboenden Sundsvall TripAdvisor semesterboenden Sundsvall DanCenter semesterboenden Sundsvall Cofman.se semesterboenden Sundsvall HomeAway semesterboenden Sundsvall SOL OCH STRAND semesterboenden Sundsvall Interhome semesterboenden Sundsvall e-domizil semesterboenden Sundsvall Belvilla semesterboenden Sundsvall Holiday Home semesterboenden Sundsvall 9flats.com semesterboenden Sundsvall Inter Chalet semesterboenden Sundsvall Only-apartments semesterboenden Sundsvall Migoa semesterboenden Sundsvall

Semesterdestinationer nära Sundsvall

Semesterboenden

image-tag