Semesterhus och lägenheter i Vall

Jämför 5 tillgängliga boenden, från 6 leverantörer
Vall

Populära faciliteter för hus och lägenheter Vall

 • TV (5)
 • Internet (5)
 • Kök (5)
 • Mikrovågsugn (5)
 • Parkering (5)
 • Rökning ej tillåten (5)
 • Fiske (3)
 • Husdjur ej tillåtna (3)
 • Spjälsäng (3)
 • Trädgård (3)
 • Tvättmaskin (3)
 • Grill (3)

Väderprognosen Vall


-3°

-2°

-2°

15°
18°
21°
12°
21°
12°
17°
11°


Jan
Feb
Mars
Apr
Maj
Juni
Juli
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
- Regniga dagar

Ovan ser du vädret för Vall. Juli är den varmaste månaden Vall med förväntade maxtemperaturer på cirka 21°. Å andra sidan kan temperaturen vara lägre än -3° i Januari. Juli är årets blötaste månad. Du som inte gillar regn kanske bör välja en annan månad.

Boka en modern stuga i Vall för en rofylld vistelse på landsbygden

I Vall på Gotland kan du och din familj njuta av semestern i moderna boenden i en rofylld miljö. Här kommer du nära naturen. Vall är en typisk gotländsk lantbruksbygd, och området runt omkring andas frihet och lugn. Bokar du boende här kommer du snabbt att känna dig som hemma. Läs en bok på altanen, ta en kvällspromenad eller upptäck sevärdheterna.

Det bästa är att du får en mycket bra utgångspunkt för utflykter över hela Gotland. Det är cirka en mil till kusten, där du kan njuta av svalkande bad, fiska eller sysselsätta dig med andra vattenaktiviteter. Även Visby ligger på behändigt avstånd. I Visby har du tillgång till all tänkbar service, som mataffärer, apotek, systembolag och olika specialbutiker, restauranger och caféer. Om du inte har tillgång till egen bil så finns busshållplats i byn.

Visa alla 5 boenden
Mat & dryck

Lammsmäcka på restaurang eller hemlagat?

Medan du bor i stuga i Vall är det enkelt att utforska det gotländska köket. I Visby, Roma, Klintehamn och Tofta har du många trevliga restauranger att välja mellan. Kanske är du sugen på färsk fisk, en grillad stek eller saffranspannkaka, som enligt klassiskt recept ska ha sju ingredienser från Gotland? Pannbiffen "lammsmäcka" är också en populär gotländsk rätt. Om du hellre stannar hemma och lagar din mat själv kan du handla närproducerade råvaror, som grönsaker, kött och fisk, på orten.

Familjeaktiviteter

Lek, härliga bad och spännande utflykter

Om du väljer att hyra en stuga, eller annat semesterboende i Vall, har barnen mycket att utforska i omgivningen, inte minst naturen själv. Närområdet är lugnt och har bra ytor på vilka de kan spela krocket, badminton, fotboll och andra bollspel. Varför inte packa matsäck och söka upp en ny plats varje dag? I anslutning till byns gamla skola finns en lekplats, tillgång till tennisbana, fotbollsplan samt idrottslokal med bastu.

Sommar- och vattenlandet Kneipbyn ligger drygt en mil från Vall och har något för hela familjen. Besök äventyrsparkerna, och i filmhuset Villa Villekulla spelas teatern om Pippi Långstrump. Om barnen längtar efter ett dopp i det salta havet är de legendariska badplatserna Tofta och Västergarn inte långt bort. Det tar bara en kort stund med bil.

Lokala attraktioner

Utforska Gotlands kulturhistoria och natur

Naturen runt Vall är som gjord för vandring eller en skön kvällstur på cykel. Ta dig till Mickels änge och titta på de vackra orkidéerna. Ön har ca 190 säregna ängar, varav de flesta i privat ägo. Några av Valls viktigaste sevärdheter är kyrkan och Kysings gårdar. Norr om Valls kyrka hittar du den gamla kalkstensladugården som idag hyser en sidenutställning, ett väveri och en butik.

Om du är intresserad av att känna historiens vingslag ligger ringmuren i Visby cirka 15 kilometer bort. Att åka till de stämningsfulla ruinerna i Roma Kloster tar ungefär 15 minuter med bil. Här spelar Romateater varje år en Shakespeare-pjäs som sommarteater.

Vi jämför över 300 leverantörer, inklusive:

Booking.com semesterboenden Vall Novasol semesterboenden Vall dansommer semesterboenden Vall TripAdvisor semesterboenden Vall DanCenter semesterboenden Vall Cofman.se semesterboenden Vall HomeAway semesterboenden Vall SOL OCH STRAND semesterboenden Vall Interhome semesterboenden Vall e-domizil semesterboenden Vall Belvilla semesterboenden Vall Holiday Home semesterboenden Vall 9flats.com semesterboenden Vall Inter Chalet semesterboenden Vall Only-apartments semesterboenden Vall Migoa semesterboenden Vall

Liknande semesterdestinationer