Semesterboenden i Chang'an

Xiangyuan
Ankomst
2 gäster

Populära faciliteter för semesterboenden Chang'an

  • Air condition (2)
  • Internet (1)
  • Parkering (1)
  • TV (1)

Väderprognos för Chang'an


-7°
-8°
-1°
-1°

jan
feb
mars
apr
maj
juni
juli
aug
sep
okt
nov
dec
- Regniga dagar

Grafen här ovan visar väderleksrapporten för hela året i Xiangyuan. I Januari ligger medeltemperaturen på 0 En värmebölja är osannolik i Februari, som har en medeltemperatur på -8. Januari har bra väder och bara 0 regndagar.

Lägenheter och Apartments i Chang'an

Fantasiska Xian är en av de äldsta städerna i Kina med en historia som sträcker sig över 3,100 år. Xian är en stad fylld av traditioner och fantastiska gamla byggnader, men här finns även såklart moderna inslag som gör staden den till en fantastisk blandning av gammalt och nytt. I Xian finns det ett överflöd av museum så som Banpo-muséet, Forest of Stone Steles-museet samt Terracotta-museet och Shaanxi Historiska Museum. En liten bit utanför staden finns de fantastiska varma källorna Huaqing där du kan bada i en avslappnande, vacker och romantisk miljö. Xian har ett stort utbud av fantastiska saker att göra och erbjuder även otroliga restauranger och spännande shopping, vad väntar du på? Boka din resa redan idag!

Boende med HomeToGo

Boka ditt boende i Xian med HomeToGo för en oförglömlig resa. Oavsett vad för slags boende du föredrar så har vi ett stort utbud av fina lägenheter och annat slags boende oavsett budget eller smak.

Hyr din lägenhet med oss!

När du hyr en lägenhet med oss är du garanterad en unik upplevelse där du verkligen får leva som en lokalbo! Se det autentiska Xian som lokalborna så sällan ser. I din egen lägenhet har du stor flexibilitet och frihet och slipper de trånga, turistiga vandrarhemmen och dyra, opersonliga hotellen. När du bor i lägenhet kan du känna dig som hemma utomlands!

Bo som en lokalbo med en HomeToGo-apartment

Du kan välja att bo i din alldeles egna apartment om du så önskar eller med en värd. Fördelen med att bo i en apartment med en värd är att hen kan ge dig ovärderliga tips om smultronställen som annars skulle vara svåra att finna på egen hand eller enbart genom guideböcker. Bo i en egen apartment i Xian och res som en lokalbo i Asien!

Vi jämför över 600 leverantörer, inklusive:

Booking.com semesterboenden Chang'an Novasol semesterboenden Chang'an dansommer semesterboenden Chang'an Airbnb semesterboenden Chang'an TripAdvisor semesterboenden Chang'an DanCenter semesterboenden Chang'an Cofman.se semesterboenden Chang'an HomeAway semesterboenden Chang'an SOL OCH STRAND semesterboenden Chang'an Interhome semesterboenden Chang'an e-domizil semesterboenden Chang'an Belvilla semesterboenden Chang'an Holiday Home semesterboenden Chang'an 9flats.com semesterboenden Chang'an Inter Chalet semesterboenden Chang'an Only-apartments semesterboenden Chang'an Migoa semesterboenden Chang'an

Semesterdestinationer nära Chang'an

image-tag